Έλλη Στάη: Υπέρπλαμπρη στο πλευρό του συντρόφου της Νίκου Μουνδρέα! Η έξοδος και η σeξουαλική παρενόχληση!

Έλλη Στάη: Υπέρπλαμπρη στο πλευρό του συντρόφου της Νίκου Μουνδρέα! Η έξοδος και η σeξουαλική παρενόχληση!

Είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης!


Τα μπλε της μάτια σε μαγνητίζουν και η ίδια έχει το «παρατσούκλι» σιδηρά κυρία της ενημέρωσης! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Έλλη Στάη, η οποία αν και έχει πατήσει τα 60 μοιάζει τουλάχιστον 20 χρόνια μικρότερη! Αυτή της η εντυπωσιακή εμφάνιση ωστόσο πρόσφατα αποκάλυψε πως της έχει κοστίσει αρκετά στην καριέρα της!

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Λαμπίρη: Ξεκίνησε πρόβες για το Dancing with the stars ! Tο νεο λουκ και η απόφαση να πει το ναι! (Βίντεο)


«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από παλαιό πολιτικό, πολύ μεγάλο όνομα ο οποίος μου την έπεσε κανονικά μες στο γραφείο. Κι εκεί σηκώθηκα κι έφυγα, η συνέντευξη δεν έγινε. Στην ψύχρα, στην απόλυτη ψύχρα!» είπε χαρακτηριστικά στον Αντώνη Σρόιτερ.

Δείτε ακόμη: Χαμογελάει ξανά η Σοφία Παυλίδου! Η πρώτη φωτογραφία επί σκηνής με τον νέο της συμπρωταγωνιστή)

«Είχα αναρωτηθεί και είπα ότι για να το κάνει αυτό σημαίνει ότι το κάνει συνέχεια. Θα πρέπει να το έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις, δεν το έκανε σε μένα πρώτη φορά. Αν με ρωτήσεις αν τον έβλεπα έκτοτε και του μιλούσα του μεγάλου αυτού πολιτικού, βεβαίως όταν τον συναντούσα έξω του μιλούσα, δεν τίθεται θέμα. Μαζεύτηκε, αλλά δεν τον εκτιμούσα πια καθόλου, ούτε σαν πολιτικό. Είχα πια πλήρη εικόνα. Για μένα δεν υπήρχε ως πολιτικός, γιατί δεν μπορεί να είσαι καλός πολιτικός όταν έχεις αυτές τις συμπεριφορές. Αποκλείεται, δεν μπορείς να είσαι»!

Δείτε ακόμη: Άκρως ακομπλεξάριστη! Παραδέχθηκε on camera τις πλαστικές που έχει κάνει! Η ατάκα φωτιά για το μπούστο της! Δείτε για ποια πρόκειται...(Βίντεο)

Η ίδια, φαίνεται πως έχει ξεπεράσει αυτό το ατυχές συμβάν και βιώνει στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του συντρόφου της Αντρέα Μουνδρέα! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους αποθανάτισε σε πρόφατη έξοδο τους πιο ερωτευμένους από ποτέ....