Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έτοιμος να κλάψει ο Μάνος Παπαγιάννης! Απολογείται δημόσια για το συμβάν με την Σοφία Παυλίδου και της στέλνει ένα μήνυμα μέσα από την εκπομπή! (Βίντεο)

Έτοιμος να κλάψει ο Μάνος Παπαγιάννης! Απολογείται δημόσια για το συμβάν με την Σοφία Παυλίδου και της στέλνει ένα μήνυμα μέσα από την εκπομπή! (Βίντεο)
News 20.01.2018 17:40

Στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη μίλησε ο Μάνος Παπαγιάννης φανερά καταρρακωμένος!

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά στο πρόσφατο συμβάν με την Σοφία Παυλίδου και με σπασμένη φωνή έστειλε το δικό του μήνυμα στη Σοφία Παυλίδου, η οποία όπως αποκάλυψε ο Μένιος Φουρθιώτης, παρακολουθούσε την εκπομπή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Άβαφη και ταλαιπωρημένη η Σοφία Παυλίδου μπροστά στην κάμερα! Τα αισθήματά της μετά την απομάκρυνση του Παπαγιάννη! (Βίντεο)

"Έχω παρακαλέσει επανειλημμένως την άλλη πλευρά να τα βρούμε. Δυστυχώς έβρισκα έναν τοίχο μπροστά μου. Με υποτιμά και σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο αυτό το θέμα. Έχω προσπαθήσει επανειλημμένως να λύσω την κατάσταση. Ήξερε η κυρία Παναγοπούλου ότι προσπαθούσα να το λύσω, για αυτό τόσο καιρό δεν έπαιρνε θέση.

Δείτε ακόμη: "Ο Μάνος Παπαγιάννης παραδέχτηκε δημόσια τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου" (Βίντεο)

Είμαι και εγώ υπερβολικά μπερδεμένος με αυτήν την ιστορία. Θα δεχόμουν πολύ ευχαρίστως από τη Σοφία Παυλίδου μια δημόσια συγγνώμη για τη διαπόμπευση μου. Έχει πληγεί ανεπανόρθωτα η επαγγελματική μου πορεία. Ανεπανόρθωτα. Πως αλλιώς μπορεί να διορθωθεί αυτή η ιστορία αν δεν υπάρξει μια πράξη μεταμέλειας από την άλλη πλευρά;", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμη: Δεν είναι μόνο η υπόθεση Παπαγιάννη-Παυλίδου! Οι τραγικές ιστορίες που συμβαίνουν στα παρασκήνια! Ξυλοδαρμοί, θάνατοι και βρισιές! Αποκαλύπτουμε και τα ονόματα...

Share