Κατέρρευσε η Βάσια Παναγοπούλου μπροστά στις κάμερες την ώρα που ανακοίνωνε το τέλος της παράστασης: "Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο..." είπε κλαμένη! (Βίντεο)

Κατέρρευσε η Βάσια Παναγοπούλου μπροστά στις κάμερες την ώρα που ανακοίνωνε το τέλος της παράστασης:

Την απόφαση να απομακρύνει τον Μάνο Παπαγιάννη από τη θεατρική παράσταση ”Πετάει Πετάει” στο ”Χυτήριο” πήρε η καλλιτεχνική διευθύντρια του θεάτρου, Βάσια Παναγοπούλου, μερικές ημέρες πριν.

Ως αντικαταστάτης του ηθοποιού κλήθηκε ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος μάλιστα είχε ξεκινήσει μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές τις πρόβες κίνηση που ναυάγησε μιας και η τελευταία εξέλιξη θέλει την παράσταση να ρίχνει οριστικά αυλαία. (Έκτακτο! Κατεβάζει ρολά η παράσταση "Πετάει Πετάει" μετά την απόλυση του Παπαγιάννη! Τι συνέβη;) Διαβάστε παρακάτω...

Μετά από αυτή την απόφαση η Βάσια Παναγοπούλου δεν άντεξε και κατέρρευσε συναισθηματικά μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη!

Δείτε ακόμη: Άβαφη και ταλαιπωρημένη η Σοφία Παυλίδου μπροστά στην κάμερα! Τα αισθήματά της μετά την απομάκρυνση του Παπαγιάννη! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα είπε: "Σας ζητώ συγνώμη αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω" είπε βουρκωμένη ενώ η ίδια παραδέχτηκε πως έχει πιεστεί αυτόν τον καιρό με όσα συμβαίνουν μετά το επεισόδιο ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου.

"Αναγκάζομαι να κατεβάσω την παράσταση και να μείνουν χωρίς δουλειά 22 εργαζόμενοι" είχε παραδεχτεί νωρίτερα τονίζοντας πως θέλει να φροντίσει για τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων και όχι μόνο των πρωταγωνιστών της παράστασης.

Δείτε ακόμη: "Ο Μάνος Παπαγιάννης παραδέχτηκε δημόσια τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου" (Βίντεο)

"Είμαστε όλοι σε μία απίστευτα μεγάλη ένταση. Αυτός είναι ένας παρονομαστής των τελευταίων ημερών και όλοι δεχόμαστε μεγάλη πίεση. Για να αποσυμπιεστεί όλη αυτή η κατάσταση, πρέπει να υπάρξει κάποια θυσία και θα γίνει από τη δική μου μεριά".

Δείτε ακόμη: Δεν είναι μόνο η υπόθεση Παπαγιάννη-Παυλίδου! Οι τραγικές ιστορίες που συμβαίνουν στα παρασκήνια! Ξυλοδαρμοί, θάνατοι και βρισιές! Αποκαλύπτουμε και τα ονόματα...

Η ίδια διευκρίνισε πως οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που εργάζονταν για την εκπομπή "Πετάει πετάει" θα απορροφηθούν σε άλλες θεατρικές παραγωγές της ίδιας εταιρίας που διευθύνει η Βάσια Παναγοπούλου. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: