Πετάει-Πετάει: Οι πρώτες αντιδράσεις των ηθοποιών όταν τους ανακοινώθηκε το τέλος της παράστασης!

Πετάει-Πετάει: Οι πρώτες αντιδράσεις των ηθοποιών όταν τους ανακοινώθηκε το τέλος της παράστασης!

Την απόφαση να απομακρύνει τον Μάνο Παπαγιάννη από τη θεατρική παράσταση ”Πετάει Πετάει” στο ”Χυτήριο” πήρε η καλλιτεχνική διευθύντρια του θεάτρου, Βάσια Παναγοπούλου, μερικές ημέρες πριν.

Ως αντικαταστάτης του ηθοποιού κλήθηκε ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος μάλιστα είχε ξεκινήσει μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές τις πρόβες, κίνηση που ναυάγησε μιας και η τελευταία εξέλιξη θέλει την παράσταση να ρίχνει οριστικά αυλαία, σύμφωνα με την Βάσια Παναγοπούλου. (Έκτακτο! Κατεβάζει ρολά η παράσταση "Πετάει Πετάει" μετά την απόλυση του Παπαγιάννη! Τι συνέβη;) Διαβάστε παρακάτω...

Η παραγωγός του θεάτρου μάλιστα μέσα από την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη αποκάλυψε και τις πρώτες αντιδράσεις των ηθοποιών της παράστασης, όταν τους ανακοίνωσε το οριστικό της τέλος.

Δείτε ακόμη: Σκάνδαλο! Γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει Παυλίδου-Καλυβάτση για ξυλοδαρμό! Στημένο το "έγκλημα";

Η ίδια συγκεκριμένα είπε: "Όμως θέλω να σας πω. Ότι σήμερα μίλησα με όλους, με τον καθένα ξεχωριστά στο τηλέφωνο. Επί μακρόν. Κανένας δεν ξαφνιάστηκε. Ήταν κάτι το οποίο καταλάβαιναν. Ότι δεν οδηγεί πουθενά. Κανένας δεν έχει εκπλαγεί. Και η πιο σοφή όλων μας, η κυρία Τριφύλλη ήταν της άποψης ότι πρέπει να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση. Αν υπάρξει συμβιβαστική λύση δε μπορεί να σωθεί η παράσταση", ανέφερε!

Δείτε ακόμη: Κατέρρευσε η Βάσια Παναγοπούλου μπροστά στις κάμερες την ώρα που ανακοίνωνε το τέλος της παράστασης: "Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο..." είπε κλαμένη! (Βίντεο)