Ο Λιάγκας έδωσε δημόσια την Αραβανή για την σχέση της με τον Οικονομόπουλο! Η παραδοχή για το νέο του επαγγελματικό βήμα! (Βίντεο)

Ο Λιάγκας έδωσε δημόσια την Αραβανή για την σχέση της με τον Οικονομόπουλο! Η παραδοχή για το νέο του επαγγελματικό βήμα! (Βίντεο)

Το ποιοι θα χορέψουν στο πλατό του Dancing with the Stars είναι πλέον γνωστό!

Ποιοι θα είναι όμως στην κριτική επιτροπή και θα βαθμολογούν τους χορευτές δεν ήταν 100% επιβεβαιωμένο! Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελεονώρα Μελέτη πάντως είπε το μεγάλο ναι και θα είναι στην επιτροπή µαζί µε την Γκαλένα Βελίκοβα, τον Αλέξη Κωστάλα και τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Δείτε ακόμη: Ευαγγελία Αραβανή: Το πρόβλημα της τριχοφυΐας και η αρετουσάριστη φωτογραφία!

Τα δημοσιεύματα θέλουν και τον Γιώργο Λιάγκα να κάθεται στην καρέκλα του κριτή, όμως ακόμα δεν είναι σίγουρο!

Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, "Αποκαλυπτικά", επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα είναι στο σόου χορού του ΑΝΤ1 στη θέση του κριτή αλλά αποκάλυψε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και την σχέση της Αραβανή με τον Οικονομόπουλο!

Δείτε ακόμη: Dancing with the Stars: Έκλεισε η κριτική επιτροπή! Θα είναι τελικά ο Γιώργος Λιάγκας;

Συγκεκριμένα είπε: "Το dancing ξεκινάει την άλλη εβδομάδα. Εγώ υπάλληλος είμαι θα κάνω ότι μου πουν. Θα χορέψω στο dancing τελικά. Είναι ωραία γυναίκα η Αραβανή αλλά τα έχει με τον Οικονομόπουλο. Τι να κάνω τώρα;"! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: