Η on air αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την αμοιβή του Ντάνου στο Τατουάζ και η δημόσια διάψευση στον Ανδρέα Γεωργίου!

Η on air αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την αμοιβή του Ντάνου στο Τατουάζ και η δημόσια διάψευση στον Ανδρέα Γεωργίου!

Την είσοδο του Ντάντου στο Τατουάζ σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό (Ανακοίνωση βόμβα από τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Μπαίνει στο "Τατουάζ"! Ο ρόλος έκπληξη που θα κάνει...) !


Ο Θέμης Γεωργαντάς ξεκίνησε να λέει την είδηση και στην συνέχεια συμπλήρωσε ότι ο Μέμος Μπεγνής σχολίασε το όλο ζήτημα αρνητικά! Διαβάστε παρακάτω....


Ντροπή για την κατάντια έγραψε στο Facebook και στην συνέχεια η εκπομπή προέβαλαν τα σχόλια του Ανδρέα Γεωργίου σχετικά με το Ντάνο!

Δείτε ακόμη: Χρύσα Κλούβα: Ποια είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε Καλυβάτση - Παυλίδου για ξυλοδαρμό; Η συνωμοσία, τα ερωτηματικά και το βίντεο από την παράσταση που έπαιζαν όλοι μαζί!


Όλο το πάνελ αλλά και η Φαίη Σκορδά έσπευσαν στο πλευρό του Ντάνου και ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι ο σκηνοθέτης του Τατουάζ ήταν πολύ έξυπνος που του πρότεινε κάτι τέτοιο!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη Τατουάζ: Πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;


Μάλιστα ανέφεραν ότι η αμοιβή του Ντάνου ήταν πολύ χαμηλότερη από εκείνη που θα έπαιρνε ο Μέμος Μπεγνής και καλό θα ήταν να τον κρίνει αφού τον δει!


Η Φαίη Σκορδά ωστόσο.. έσπευσε να σχολιάσει ότι ο Ντάνος γενικά δεν πήρε λίγα χρήματα διαψεύδοντας έτσι τα όσα είχε πει ο Ανδρέας Γεωργίου!


Δείτε το σχετικό βίντεο: