Σκάνδαλο! Καταγγελία για την εκπομπή του Φουρθιώτη και την ψεύτικη είδηση! Ξεσπάει η Χρύσα Κλούβα και καταγγέλλει ότι δεν την ξυλοκόπησαν Καλυβάτσης - Παυλίδου!

Σκάνδαλο! Καταγγελία για την εκπομπή του Φουρθιώτη και την ψεύτικη είδηση! Ξεσπάει η Χρύσα Κλούβα και καταγγέλλει ότι δεν την ξυλοκόπησαν Καλυβάτσης - Παυλίδου!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μία πληροφορία που μεταδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από την εκπομπή Αποκαλυπτικά!

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή μεταδόθηκε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο οι Σωτήρης Καλυβάτσης και Σοφία Παυλίδου είχαν επιτεθεί στο παρελθόν στην συνάδελφό τους Χρύσα Κλούβα! Διαβάστε παρακάτω....

«Συνομιλήσαμε με την κα Χρύσα Κλούβα, η οποία καταγγέλλει ότι έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό και θα βρεθεί στο πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη στην περίπτωση που δεν αποσυρθεί η μήνυση από την κα Παυλίδου. Αντίστοιχο περιστατικό βίωσε η ίδια πέρυσι από την κα Σοφία Παυλίδου και τον κο Σωτήρη Καλυβάτση, όπως η ίδια ισχυρίζεται.

Θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μένιος Φουρθιώτης! (Μάνος Παπαγιάννης: Παίρνει θέση για την διακοπή της παράστασης και απολογείται: "Ήρθε η σύζυγός μου...")

Η Βάσια Παναγοπούλου, που ήταν εκείνη τη στιγμή σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, όπως ήταν φυσικό έμεινε άφωνη!

Δείτε ακόμη: Αποκαλυπτικό! Η στιγμή που συναντήθηκαν Παπαγιάννης - Παυλίδου στο θέατρο μετά τον ξυλοδαρμό και του ανακοινώθηκε η απόλυση του!

Ωστόσο, η ηθοποιός διαψεύδει όλο το ρεπορτάζ! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, η Χρύσα, τόνισε, σε επικοινωνία που είχαν μαζί της, πως δεν υπήρξε κανένα περιστατικό στην περσινή παράσταση στην οποία συνεργάστηκε με τον Σωτήρη και την Σοφία!

Δείτε ακόμη: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου! Η "επίθεση" στην Σκορδά και η άρνηση...

Δείτε το σχετικό βίντεο: