Αδιανόητη αποκάλυψη από τον πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη για την Μπόμπα! «Έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν είδα τη Χριστίνα…»

Αδιανόητη αποκάλυψη από τον πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη για την Μπόμπα! «Έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν είδα τη Χριστίνα…»

Ο Στέφανος Τανιμανίδης πατέρας του Σάκη, μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και έκανε επικά σχόλια για την Χριστίνα Μπόμπα!


Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε το πως είδε τον γιο του, Σάκη, στην παρουσίαση του survivor 2 αλλά μίλησε και για την μέλλουσα κυρία Τανιμανίδη! Διαβάστε παρακάτω...

Ο κύριος Στέφανος είπε πως ο γιος του είχε άγχος και σαφώς μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος σχετικά με την παρουσίαση του Survivor!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Αδιανόητο! Η Παπαδοπούλου άδειασε την Σπυροπούλου και αποκάλυψε τι την ρώτησε! Μόνο μια ξανθιά θα μπορούσε να το πει αυτό...


Όσο για την πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα που την είδε πρόσφατα στην πασαρέλα είπε: «Έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν είδα τη Χριστίνα… Μία κούκλα, ένας άγγελος… Εγώ την είδα εκεί και ήταν μία κούκλα σκέψου να είναι και στο πλευρό του Σάκη… Ο γάμος θα γίνει κατά τον φθινόπωρο…»

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor 2: Η Μαχήτρια που μπαίνει στο παιχνίδι και είναι... "παντρεμένη" με γυναίκα!


Δείτε το σχετικό βίντεο: