Αποκλειστικό! Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός σε ρόλο παρουσιάστριας! Τι εκπομπή θα κάνει και σε ποιο κανάλι;

Αποκλειστικό! Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός σε ρόλο παρουσιάστριας! Τι εκπομπή θα κάνει και σε ποιο κανάλι;

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη κινητικότητα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, αφού προχωρούν στην έγκριση πολλών και διαφορετικών προτάσεων. Μετά από τη «Φόρτσα πατρίδα» με τον Γιάννη Ζουγανέλη, το «The Mhtsi Show» με τον Γιώργο Μητσικώστα, σειρά έχει ακόμη μία πρόταση… Διαβάστε παρακάτω…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ έδωσε το «πράσινο φως» στην παραγωγή μίας μουσικής εκπομπής -που θα κινείται στα πρότυπα του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»- με παρουσιάστρια την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη η οποία έχει ξανά δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην παρουσίαση με επιτυχία ενώ, φέτος, έκανε δυναμικό comeback στα τηλεοπτικά δρώμενα με την καθημερινή σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου». Μάλιστα, στο συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν θα ‘ναι μόνη της, αλλά μαζί μ’ ακόμη ένα πρόσωπο που αναζητείται αυτή την περίοδο. Τα γυρίσματα πρόκειται να αρχίσουν μέσα στον επόμενο μήνα ώστε να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Μάρτη.

Δείτε επίσης: Τηλεθέαση: Η Σπυροπούλου στο Survivor "ισοπέδωσε" τον ανταγωνισμό; Τι νούμερα έκαναν Master Chef και Anne...



Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, θα απολαμβάνουμε επί δύο τη Ναταλία Δραγούμη η οποία συνεχίζει ακάθεκτη στην πετυχημένη καθημερινή σειρά του ALPHA που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και στο Θέατρο Βέμπο με την παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς» που πήρε παράταση για ακόμα είκοσι παραστάσεις, μετά το Πάσχα, λόγω μεγάλης επιτυχίες!

Δείτε επίσης: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Σήμερα 25/1 Ηλίας και Μαρίνα τραπεζώνουν τον Σμήναρχο Βαρδάνη για να…



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια έχει κάνει ήδη γυρίσματα για μία κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Ιστορίες χωρίς χρόνο» για λογαριασμό της Σχολής Μωραΐτη που «κλείνει» 80 χρόνια λειτουργίας. Σ’ αυτή την ταινία πρωταγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί οι οποίοι είναι απόφοιτοι της συγκεκριμένης σχολής. Όπως για παράδειγμα οι: Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Νίκος Αλεξίου, Μυρτώ Αλικάκη, Άλεξ Κάβδας, Κωνσταντίνος Καζάκος, Λένα Παπαληγούρα, Χάρης Ρώμας, Δημήτρης Τάρλοου, Άριελ Κωνσταντινίδη, κ.ά. Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Νίκου και της Έλενας σε 6 διαφορετικές φάσεις της ζωής τους, στην πρώτη ιστορία είναι μικρά παιδιά, στην τελευταία έχουν οι ίδιοι εγγόνια. Ο χρόνος περνάει και αλλάζει τα πάντα και σε κάθε ιστορία, φαίνεται σαν να είναι άλλοι άνθρωποι. Πιθανόν να είναι και άλλοι άνθρωποι, που ζουν παράλληλα παρόμοιες ιστορίες. Στη ζωή των πρωταγωνιστών όμως, υπάρχουν δεσμοί που μένουν αναλλοίωτοι στον χρόνο.

Δείτε το τρέιλερ:

Περισσότερα στο tv24.gr