Κόλαση! Η αμήχανη απάντηση της Βίκυς Κάβουρα για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα!

Κόλαση! Η αμήχανη απάντηση της Βίκυς Κάβουρα για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα!

Μία είδηση φωτιά ήρθε στην δημοσιότητα και αφορά την σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Βίκυ Κάβουρα λίγο μετά το επεισοδιακό διαζύγιο του παρουσιαστή με την Φαίη Σκορδά.

Οι δυο τους μπορεί να έζησαν έναν θυελλώδη ερωτα όμως μία απαράδεκτη κίνηση της Βίκυς Καβουρα έφερε την ρήξη στο ζευγάρι. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως αναφέρουν οι πηγές, η ηθοποιός "εκμεταλλεύτηκε" τον παρουσιαστή κατά κάποιο τρόπο για δημοσιότητα μας και αποκαλύφθηκε η "παγίδα" που του είχε στήσει για να γίνει γνωστή η σχέση τους ... Δείτε εδώ τι συνέβη ακριβώς.

Μετά από έναν επεισοδιακό καυγά οι δυο τους χώρισαν, όμως ήδη είχε αρχίσει να συζητιέται αυτή η σχέση! Η Βίκυ Κάβουρα, όταν ρωτήθηκε γι'αυτή την σχέση κι αν ισχύει, αμήχανη απάντησε:

“Είχα δύο τρία τηλέφωνα, δεν θα το συζητήσουμε καθόλου, δεν ξέρω πια τι γίνεται. Δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό, ειλικρινά! Ναι ρε παιδιά, με ενοχλεί, γιατί ακούω πράγματα, δεν είναι πάντα αστείο! Υπάρχουν μέρες που βλέπω ανθρώπους να με παρακολουθούν, να μου χτυπούν τα κουδούνια, είναι τρομακτικό! Δεν ξέρω ποιος είναι, και δεν την γουστάρω αυτή τη φάση, και δεν έχω βγάλει κανέναν στη φόρα, και είμαι μόνη και με ενοχλεί να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν, αλλά θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα. Είμαι πάρα πολλά χρόνια μόνη μου! Δεν ερωτεύομαι εύκολα”

Τώρα που κάηκε από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι! Τώρα που έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή που να "τολμήσει" να το δημοσιεύσει ή και να αφήσει αιχμές για σχέση! Η ίδια, μπορεί να το μετάνιωσε στο μέλλον όμως ο Γιώργος Λιάγκας δεν της χαρίστηκε!

Βέβαια, γι'αυτό ακριβώς την είχε κατηγορήσει και ο Νίκος Οικονόπουλος όπου κι εκείνος την χώρισε για "στημένα" παπαράτσι που δεν ήξερε... Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.