DWTS: Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα και το υπονοούμενο για την σχέση του με την Κάβουρα!

DWTS: Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα και το υπονοούμενο για την σχέση του με την Κάβουρα!

Ντόρος έγινε από την προηγούμενη εβδομάδα με την φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Λιάγκα και της Βίκυς Κάβουρα. Δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, ήθελε τους δυο τους ζευγάρι και μάλιστα... ότι ο Γιώργος στην πορεία χώρισε την Βίκυ γιατί τον "εκμεταλλεύτηκε" για δημοσιότητα (Δείτε όλο το ρεπορτάζ εδώ).

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί κάτι τέτοιο για τους συγκεκριμένους ωστόσο η ηθοποιός όταν έμαθε την συγκεκριμένη είδηση έγινε έξω φρενών. Διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr σας αποκάλυψε μάλιστα τις πρώτες δηλώσεις της ενώ η ηθοποιός σε δεύτερη βάση θα κινηθεί νομικά για το συγκεκριμένο θέμα (Δειτε την απάντηση της εδώ), ενώ η ίδια υποστηρίζει πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους!

Φυσικά και σας παρένθεση το κάνουμε αυτό... και ο Νίκος Οικονομόπουλος την Βίκυ Κάβουρα την είχε χωρίσει γιατί "έστηνε" παπαρατσικά για να την παίζουν τα ιλουστρασιόν περιοδικά και την έκανε "τσακωτή" και την χώρισε ( Δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Από την άλλη,ο Γιώργος Λιάγκας, που δεν έχει ανάγκη από δημοσιότητα, δεν ασχολήθηκε καθόλου με το συγκεκριμένο θέμα, ούτε καν το διέψευσε, όμως... έδωσε μία έμμεση απάντηση από το Dancing With The Stars την ώρα που ήταν να κρίνει την Βίκυ Κάβουρα για τον χορό της.

Ο παρουσιαστής είπε δημοσίως: «Καλά το ότι είναι όμορφη η Βίκυ, είναι προφανές. Το λένε όλοι, φαίνεται η εικόνα της», είπε ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε δίνοντας έμμεση απάντηση: «Δεν την γνωρίζω, αλλά φαίνεται ότι είναι μοντέρνος άνθρωπος» - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο: