Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η επική ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! «Μήπως μυρίζουν τα πόδια σου;» Σε ποιον το είπε;

Η επική ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! «Μήπως μυρίζουν τα πόδια σου;» Σε ποιον το είπε;
News 07.02.2018 11:08

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Ελένη Τσολάκη και τόνισε ότι την τρελαίνει που ο άντρας της δεν βγάζει τα παπούτσια όταν μπαίνει στο σπίτι, στο πάνελ του Happy Day σχολίασαν το όλο συμβάν!

Η Σταματίνα τόνισε ότι δεν της αρέσει να πατούν με τα παπούτσια στο χαλί και κάπου εκεί ήρθε και η επική της ατάκα! Διαβάστε παρακάτω...


Η ίδια κάνοντας πλάκα είπε στον συνεργάτη της Κώστα Φραγκολιά: «Έχει έρθει σπίτι μου μια φορά και μου λέει επειδή ήξερα ότι θα μου πεις να βγάλω τα παπούτσια μου έβαλα ασορτί χρώμα με τα ρούχα (γέλια)… Μήπως ήσουν εσύ ο ένοχος που κάτι μύριζα τότε; Μήπως μύριζαν τα παπούτσια σου;»

Δείτε επίσης: Βαγγέλης Περρής: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το κόψιμο του Rodeo: "Η εκπομπή τελείωσε! Τώρα περιμένουμε να..."


Και τότε ο Φραγκολιάς έκανε το... αδιανόητο! Έβγαλε το παπούτσι του, το έβαλε στο τραπέζι για να δουν οι συνεργάτες του ότι δε μυρίζει!

Δείτε ακόμη: Η Αθηναΐς Νέγκα κατακεραυνώνει τον ΣΚΑΙ μετά το κόψιμο του Rodeo: "Κανείς δεν με ενημέρωσε, κανείς δε με πήρε τηλέφωνο!"


Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share