Έσκασε τώρα! Πότε και που παντρεύονται Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα! Το νυφικό υπερπαραγωγή που θα κλέψει την παράσταση!

Έσκασε τώρα! Πότε και που παντρεύονται Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα! Το νυφικό υπερπαραγωγή που θα κλέψει την παράσταση!

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, ωστόσο, η αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα προετοιμάζει ήδη τον γάμο τους!


Αν και είχε αναβληθεί, πλέον γνωστοποιήθηκε η τελική ημερομηνία του μυστηρίου! Διαβάστε παρακάτω...

Ο παρουσιαστής θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, την 1η Σεπτεμβρίου, στην Σίφνο, σύμφωνα με όσα είπε η Μαρίνα Βερνίκου σε συνέντευξή της στο Πρω1νό και τον Άρη Καβατζίκη.

Δείτε ακόμη: Χωρίζουν Κικίλιας - Μπαλατσινού; Η μοναχική έξοδος του Βασίλη και το αινιγματικό μήνυμα της Τζένης στα social media!

«Όταν μου είπανε τα παιδιά ότι αρραβωνιαστήκανε και θα παντρευτούνε, τους είπα “εννοείται ότι θα το κάνετε στη Σίφνο”», ανέφερε η κουμπάρα!

Μάλιστα, μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Κώστας Τσουρός έκανε γνωστό πως η μέλλουσα νύφη έχει απευθυνθεί στο γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro προκειμένου να της φτιάξουν το νυφικό της!

Δείτε ακόμη: Η επική ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! «Μήπως μυρίζουν τα πόδια σου;» Σε ποιον το είπε;

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν: