Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νέα βόμβα για το Χυτήριο από τον Πίντζη! «Το περιβάλλον ήταν αρρωστημένο! Μπλέχτηκε ο Καλυβάτσης και...»

Νέα βόμβα για το Χυτήριο από τον Πίντζη! «Το περιβάλλον ήταν αρρωστημένο! Μπλέχτηκε ο Καλυβάτσης και...»
News 10.02.2018 19:35

Ο Μάνος Πίντζης αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που κατέβηκε η παράσταση «Πετάει – πετάει» στο θέατρο Χυτήριο και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!


Ο ίδιος, μετά τον Σωτήρη Καλυβάτση μιλά ανοιχτά για το περιβάλλον αλλά και το περιστατικό με τον Παπαγιάννη και την Παυλίδου!( Βόμβα από τον Καλυβάτση για Παπαγιάννη και Χυτήριο! «Είχα βαρεθεί την αηδία που μας συνέβη!» Διαβάστε παρακάτω...


Μετά την αποχώρηση του Μάνου Παπαγιάννη εξαιτίας του καβγά του με τη Σοφία Παυλίδου ο Μάνος Πίντζης επρόκειτο να αντικαταστήσει τον ρόλο του Σωτήρη Καλυβάτση και εκείνος με τη σειρά του τον ρόλο του Μάνου Παπαγιάννη.

Δείτε ακόμη: Master Chef: Το άγριο ξέσπασμα της Χριστίνας Αργυρούδη μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μάγκυ Ταμπακάκη! «Όσοι το παίζουν κριτές....»


Αν και ξεκίνησαν προβες η παράστασης κατέβηκε και ο Μάνος Πίντζης αποκάλυψε τον λόγο. για πρώτη φορά!
«Εγώ έπρεπε να πάω να κάνω τις πρόβες μου να ανέβει αυτή η ωραία παράσταση που είχε και έχει πολλά ψωμιά ακόμα. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα η οποία δεν ήταν και η καλύτερη. Είχαν γίνει αυτά που είχαν γίνει. Υπήρχε ένα τέτοιο πράγμα και από τους δημοσιογράφους. Ένα κουτσομπολιό που ήταν και παραπάνω από ότι έπρεπε. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον νομίζω ότι ήταν δεδομένο, το έβλεπα ότι δεν θα γινόταν η παράσταση. Ήταν αρρωστημένο λίγο το περιβάλλον.

Δείτε ακόμη: Ελένη τι έπαθες; Η φωτογραφία της Μενεγάκη με τις τρέσες και τα extensions που... πρέπει να εξαφανίσει ΤΩΡΑ!

Μπλέχτηκαν όλοι μετά. Μπλέχτηκε ο Σωτήρης. Βρέθηκε ο Σωτήρης να διαβάζει πως αυτός έκανε ό,τι έκανε για να πάρει το ρόλο του Μάνου Παπαγιάννη. Μετά από αυτό θα καθόταν ο Σωτήρης να κάνει παράσταση; Η παράσταση «φαγώθηκε» από κακή ενέργεια και κουτσομπολιά», δήλωσε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Δείτε ακόμη: Ερωτευμένος ο Άγγελος Λάτσιος! Η φωτογραφία με μελαχρινή καλλονή και το τρυφερό σχόλιο της Μενεγάκη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share