Βόμβα από τον Καλυβάτση για Παπαγιάννη και Χυτήριο! «Είχα βαρεθεί την αηδία που μας συνέβη!»

Βόμβα από τον Καλυβάτση για Παπαγιάννη και Χυτήριο!  «Είχα βαρεθεί την αηδία που μας συνέβη!»

«Είμαι σε καταπληκτική φόρμα» είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια απόρησε!


«Πώς και έτσι; Η κατάσταση είναι λίγο περίεργη γενικά…» του είπε εκείνη και τότε.. έσκασε η βόμβα! Διαβάστε παρακάτω...

«Κάποια χρόνια είναι περίεργη η κατάσταση. Και επειδή το συνηθίσαμε και ήμουν και εγώ σε αυτό το τρανς μαζί με όλους τους υπόλοιπους, είναι εδώ και 15-20 μέρες που αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα να είμαι έτσι. Τα τελευταία 3-4 χρόνια μπήκα κι εγώ σε αυτή την τρανς.

Δείτε επίσης: Survivor 2 παρασκήνιο: Θερμό επεισόδιο με Χαλικιά - Ξένια μετά την αποχώρηση! Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια

Επανήλθα έγινα ο Σωτήρης που όλοι αγαπήσαμε. Είχα φύγει. Παρασύρθηκα κι εγώ όπως όλοι μας μέσα σε αυτή την αηδία. (…) Μια αηδία με έβγαλε από αυτή την αηδία. Όλη αυτή η αηδία που μας συνέβη στο Χυτήριο. Αποφάσισα ότι προφανώς και έχω βαρεθεί να ζω κατά αυτό τον τρόπο.

Η παράσταση κατέβηκε γιατί ήταν πολύ μαύρα τα πράγματα. Δεν υπήρχε ούτε κλίμα για να δουλέψεις, ούτε όρεξη. Τελείωσε αυτό το πράγμα. Ήτανε μια τελεία γενικότερα σε όλη αυτή τη διαδικασία που ήταν μαύρη και άραχνη» απάντησε ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν ήταν δική μου απόφαση να αντικαταστήσω τον Μάνο Παπαγιάννη. Μου προτάθηκε πολύ καλά ξέρεις, αν θες λες ναι, αν θες λες όχι. Εγώ ήμουν εκεί για ένα συγκεκριμένο ρόλο. Αυτό είχα συμφωνήσει και αυτό υποστήριξα και δεν είχα να κάνω κάτι άλλο. Η τελική απόφαση για να κατέβει η παράσταση ήταν της παραγωγής. Όπως και όλα τα υπόλοιπα. Το αν θα παίξουμε χωρίς τι Σοφία και ό,τι προσπάθεια έγινε για να σωθεί η παράσταση ή να μην σωθεί.»

Δείτε ακόμη: ΕΔΩ Survivor: Η Ντορέττα έδωσε spoiler κατά λάθος! «Ο Θωμάς έχει εξαφανιστεί γιατί...»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το χρονικό του ξυλοδαρμού και η τελική διακοπή της παράστασης!

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε όταν αποδείχτηκε με αυτόπτες μάρτυρες ότι ο Μάνος Παπαγιάννης πραγματικά επιτέθηκε στην Σοφία Παυλίδου (Η νέα εξομολόγηση της Παυλίδου που σοκάρει και διαψεύδει τον Παπαγιάννη: "Είπε στους συναδέρφους μου ότι το έκανε για να..." (Βίντεο)) μέσα στο καμαρίνι και που εκτός από αυτό βγήκε και άλλη ιστορία με άλλη επίθεση του ηθοποιού που αποκάλυψε το Youweekly.gr, στην Κάτια Νικολαϊδου (Έκτακτη εξέλιξη! Θύμα επίθεσης από τον Παπαγιάννη και η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου! Αποκλειστικό!)

Αμέσως έγινε συνάντηση όλων των ηθοποιών η οποία όπως πληροφορίες μας λένε έγινε και δεν είχε και τόσο θετικό κλίμα καθώς τελικά το θέατρο Χυτήριο αποφάσισε να ακυρώσει τις παραστάσεις και εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση. (Ξυλοδαρμός Παυλίδου: Ανακοίνωση κόλαφος από το θέατρο Χυτήριο για τον Μάνο Παπαγιάννη!).