Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξυλοδαρμός Παυλίδου: Ανακοίνωση κόλαφος από το θέατρο Χυτήριο για τον Μάνο Παπαγιάννη!

Ξυλοδαρμός Παυλίδου: Ανακοίνωση κόλαφος από το θέατρο Χυτήριο για τον Μάνο Παπαγιάννη!
News 18.01.2018 09:22

Άσχημη τροπή παίρνουν τα πράγματα στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον Γιάννη Παπαγιάννη.

Όπως σας γράψαμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr το μεσημέρι της Τετάρτης, στις 4 ηώρα ο Μάνος Παπαγιάννης έκανε την πρώτη του συνάντηση με την Σοφία Παυλίδου μετά το επεισόδιο του ξυλοδαρμού. (Αποκλειστικό! Παπαγιάννης και Παυλίδου τώρα για πρώτη φορά μαζί στο θέατρο μετά το περιστατικό του ξυλοδαρμού!).Το θέατρο δυο ώρες μετά έβγαλε έκτακτη ανακοίνωση και αποκάλυψε πως οι παραστάσεις θα παγώσουν για λίγες ημέρες. (Συναντήθηκαν Παυλίδου - Παπαγιάννης! Η μεγάλη απόφαση και η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου "Χυτήριο" για την παράσταση "Πετάει, πετάει") Η συνάντηση όπως πληροφορίες μας λένε έγινε και δεν είχε και τόσο θετικό κλίμα καθώς πριν από λίγα λεπτά το θέατρο Χυτήριο αποφάσισε να ακυρώσει τις παραστάσεις και εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση. Πριν από λίγα λεπτά έσκασε μια έκτακτη είδηση καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε πως ο Μάνος Παπαγιάννης φεύγει από την παράσταση! (Έκτακτο! Ο Μάνος Παπαγιάννης φεύγει από την παράσταση! Όλο το παρασκήνιο). Μετά από την απόφαση αυτή το θέατρο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Το βίντεο που τα λέει όλα! Η απίστευτη αντίδραση του Παπαγιάννη μόλις τον ρώτησαν για τον ξυλοδαρμό της Κάτιας Νικολαΐδου! Τα συμπεράσματα δικά σας! (Βίντεο)

H ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Σε μια δύσκολη εποχή για την κοινωνία και τον πολιτισμό, το θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ προσπαθεί με αίσθημα ευθύνης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να παραμείνει αντάξιο των προσδοκιών όλων των συντελεστών της παράστασης, του κοινού και του καλλιτεχνικού κόσμου.
Η διοίκηση του Θεάτρου θεωρεί υποχρέωσή της να δηλώσει, ότι καμία ανοχή, ούτε ασυλία μπορεί να επιδείξει, έναντι οιουδήποτε, για απαράδεκτες συμπεριφορές, που θίγουν την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στο Θέατρο και παραβιάζουν τους κανόνες λειτουργίας του και πλήττουν βαθύτατα το καλλιτεχνικό του έργο.
Η διοίκηση του Θεάτρου εκφράζει τη βαθιά απογοήτευση και αποδοκιμασία για τη βίαιη συμπεριφορά του κ. Μάνου Παπαγιάννη απέναντι στη συνάδελφό του ηθοποιό κ. Σοφία Παυλίδου, μετά το τέλος της παράστασης, στον προσωπικό της χώρο, στο καμαρίνι που χρησιμοποιεί στο θέατρο, την παραβίαση του οποίου, παραδέχθηκε ο ίδιος ο ηθοποιός δημόσια. Επειδή όμως ως γεγονός εντάσσεται στις ιδιωτικές διαφορές, που απαιτείται έγκληση για τη δίωξη του δράστη και δεδομένου ότι έχει ασκηθεί έγκληση από την κ. Σοφία Παυλίδου, οφείλει η διοίκηση του Θεάτρου να απέχει από το δημόσιο διάλογο για το γεγονός αυτό, εφόσον ευρίσκεται πλέον στη σφαίρα του αποκλειστικού ελέγχου της δικαιοσύνης.
Λαμβάνοντας υπόψη την καταγεγραμμένη αδυναμία της κ. Σοφίας Παυλίδου να συνεχίσει στη σκηνή του θεάτρου τη συνεργασία της με τον κ.Παπαγιάννη, την υποχρέωση διαφύλαξης της ομαλής λειτουργίας του Θεάτρου και της προστασίας του συμφέροντος του Θεάτρου, των δημιουργών και όλων των υπολοίπων ηθοποιών της παράστασης, η διοίκηση του Θεάτρου αποφάσισε να συνεχιστούν οι παραστάσεις με την αντικατάσταση του ηθοποιού κ. Μάνου Παπαγιάννη από άλλο ηθοποιό.
Η απόφαση αυτή πιστεύουμε ότι είναι η ενδεδειγμένη για την παρούσα κατάσταση, χωρίς να αποδίδονται εκ μέρους της διοίκησης «τιμωρητικές» συνέπειες στο πρόσωπο του κ. Παπαγιάννη, ρόλο που αποκλειστικά και μόνο φέρει η Δικαιοσύνη. Υπαγορεύτηκε από λόγους προστασίας και διαφύλαξης υπέρτερου συμφέροντος, όπως της υποχρέωσης σεβασμού του στοιχειώδους πλαισίου των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων όλων των απασχολουμένων στο θέατρο, της διατήρησης των αμοιβαία καλών και δίκαιων σχέσεων μεταξύ όλων, της διαφύλαξης κλίματος ειρήνης και ασφάλειας στο χώρο του Θεάτρου και της προστασία του κύρους του Θεάτρου, ώστε το Θέατρο, ηθοποιοί και δημιουργοί της παράστασης να συνεχίσουν απρόσκοπτα το παραγωγικό πολιτιστικό τους έργο."!

Share