Έκτακτο! Ο Μάνος Παπαγιάννης φεύγει από την παράσταση! Όλο το παρασκήνιο

Έκτακτο! Ο Μάνος Παπαγιάννης φεύγει από την παράσταση! Όλο το παρασκήνιο

Όπως σας γράψαμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr το μεσημέρι της Τετάρτης, στις 4 ηώρα ο Μάνος Παπαγιάννης έκανε την πρώτη του συνάντηση με την Σοφία Παυλίδου μετά το επεισόδιο του ξυλοδαρμού. (Αποκλειστικό! Παπαγιάννης και Παυλίδου τώρα για πρώτη φορά μαζί στο θέατρο μετά το περιστατικό του ξυλοδαρμού!)

Το θέατρο δυο ώρες μετά έβγαλε έκτακτη ανακοίνωση και αποκάλυψε πως οι παραστάσεις θα παγώσουν για λίγες ημέρες. (Συναντήθηκαν Παυλίδου - Παπαγιάννης! Η μεγάλη απόφαση και η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου "Χυτήριο" για την παράσταση "Πετάει, πετάει") Η συνάντηση όπως πληροφορίες μας λένε έγινε και δεν είχε και τόσο θετικό κλίμα καθώς πριν από λίγα λεπτά το θέατρο Χυτήριο αποφάσισε να ακυρώσει τις παραστάσεις και εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Το μήνυμα του Παπαγιάννη στον Φερεντίνο: «Ελπίζω να...» (Βίντεο)

Πριν από λίγα λεπτά έσκασε μια έκτακτη είδηση καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε πως ο Μάνος Παπαγιάννης φεύγει από την παράσταση!

Δείτε επίσης: Το βίντεο που τα λέει όλα! Η απίστευτη αντίδραση του Παπαγιάννη μόλις τον ρώτησαν για τον ξυλοδαρμό της Κάτιας Νικολαΐδου! Τα συμπεράσματα δικά σας! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι σε θέση να γνωρίζω από το ρεπορτάζ και τα τηλεφωνήματα που έκανα χθες το βράδυ ότι το θέατρο αποφάσισε να απομακρύνει τον Μάνο Παπαγιάννη. Δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί ακόμη. Το παρασκήνιο για αυτήν την απόφαση ήταν πολύ έντονο. Εξαρχής υπήρχαν δυο μέτωπα»

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Αποκλειστικό! Το μεγάλο ψέμα του Μάνου Παπαγιάννη στην συνέντευξη στην Σκορδά! Η αλήθεια εδώ...

Ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκε ξαφνικά μπλεγμένος και στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό της στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης "Πετάει Πετάει".

Μπορεί ο ίδιος να ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε τίποτα από αυτά που τον κατηγόρησε η συμπρωταγωνίστρια του, λέγοντας πως εκείνη του επιτέθηκε πρώτη, όμως μία νέα καταγγελία άλλης ηθοποιού που έφερε στο φως το Youweekly.gr ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο λόγος για την Κάτια Νικολαΐδου που μας επιβεβαίωσε δημόσια, καθώς παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό της από τον ηθοποιό (Κάτια Νικολαϊδου! Με κείμενο "φωτιά" επιβεβαιώνει δημόσια την επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη!)

Και πάμε στο θέμα μας... Ο Μάνος Παπαγιάννης έδωσε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη σήμερα στη Φαίη Σκορδά μιλώντας αναλυτικά για το περιστατικό λέγοντας πως δεν της επιτέθηκε ο ίδιος...

"Εγώ είμαι το θύμα της υπόθεσης! Εκείνη μου επιτέθηκε! Δεν έσπασα την πόρτα, παραδέχομαι ότι την άνοιξα απότομα, όχι όμως να την χτυπήσω! Μου επιτέθηκε κατευθείαν στο πρόσωπο. Με χτύπησε στο πρόσωπο πολύ άσχημα κι εγώ την απώθησα!" , ήταν τα πρώτα του λόγια...

Στην συνέχεια ο Μάνος Παπαγιάννης είπε: "Δεν είμαι υπέρ της βίας σε καμία μορφή της! Δεν είμαι βίαιος! Δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος", είπε ο ηθοποιός! Και εδώ σας έχουμε το θέμα! Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε! Την ώρα μάλιστα που εκείνος έκανε αυτές τις δηλώσεις η Κόνι Μεταξά τον έκαψε, εξαγριωμένη για όσα άκουγε να λέει, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (Ανατριχιαστικό! H φωτογραφία που ανέβασε η Κόνι Μεταξά την ώρα που την διέψευδε ο Παπαγιάννης στο Πρωινό για την κατάθεσή της)

Καθώς... όπως σας αποκάλυψε το Youweekly.gr ο Μάνος Παπαγιάννης είπε ένα μεγάλο ψέμα τόσο στη Φαίη Σκορδά όσο και στο τηλεοπτικό κοινό. Γιατί; Γιατί σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό μας, το "You Weekly", μόνος του είχε παραδεχθεί ότι παίζει συχνά κλοτσιές και μπουνιές και πως είναι βίαιος πολλές φορές! (Ντοκουμέντο! Μάνος Παπαγιάννης: "Έχω ρίξει πολλές μπουνιές και κλοτσιές!")

Σας παραθέτουμε το αντίστοιχο κομμάτι της συνέντευξης:

-Οι επιχειρήσεις σου, τα βράδια υποδέχονται κόσμο για να διασκεδάσει. Εκείνη τις δύσκολες ώρες που τις κινήσεις οδηγεί το αλκοόλ, έχει συμβεί κάτι σοβαρό που να σε έχει κάνει έξω φρενών;

"Μόνο ένα και δύο... κάθε βράδυ είναι μια περιπέτεια. Τα Σαββατοκύριακα δε που είμαι μέχρι το ξημέρωμα εδώ, τα νεύρα μου γίνονται κρόσσια. Όλη τη νύχτα τσακώνομαι!"

-Εννοείς τις παρατηρήσεις που κάνεις στο προσωπικό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τσακώνεσαι με πελάτες...

"Και βέβαια τσακώνομαι. Ξέρεις πόσες μπουνιές και κλοτσιές έχω ρίξει σε πελάτες που δεν σέβονται; Άνθρωπος είμαι, δεν θέλω πολύ, διαολίζομαι!"

-Καλά και το δημόσιο προφίλ σου, δεν το υπολογίζεις;

"Πότε το υπολόγισα; Τα μαγαζιά αυτά έγιναν με αγάπη και μεράκι από εμένα και την Αγγελική. Δεν έγιναν από την Δαλιάνη και τον Παπαγιάννη στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων... Στην αρχή, μάλιστα, δεν ήξερε ο κόσμος ποιοι ήταν οι ιδιοκτήτες. Δεν μπορώ να υποστηρίζω ένα δήθεν προφίλ για να είμαι αγαπητός! Είμαι αυτός που είμαι στο σπίτι μου, με τους φίλους μου και με τους συναδέρφους μου στο θέατρο, ο ίδιος άνθρωπος και δεν θα αλλάξω τώρα στα 40. Είναι αργά πια..."

Δείτε όλη την συνέντευξη του στο Πρωινό :