Το μήνυμα του Παπαγιάννη στον Φερεντίνο: «Ελπίζω να...» (Βίντεο)

Το μήνυμα του Παπαγιάννη στον Φερεντίνο: «Ελπίζω να...» (Βίντεο)

Ο Χρήστος Φερεντίνος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αλλά και μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του, κατακεραύνωσε μέσω αναρτήσεων τον Μάνο Παπαγιάννη για το ξυλοδαρμό που φέρεται να συνέβη με την Σοφία Παυλίδου. (Χρήστος Φερεντίνος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου! Το ξέσκισμα στον Μάνο Παπαγιάννη!)

Ο Μάνος στο Πρωινό και τη συνέντευξη που έδωσε στη Φαίη Σκορδά έσπευσε να μιλήσει συγκεκριμένα και για τον παρουσιαστή. Διαβάστε παρακάτω...

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός τον κατηγόρησε δημόσια ότι την χτύπησε και αυτό προκάλεσε την οργή του κόσμου εναντίον του καθώς κανείς δεν περίμενε παρόμοιο συμπεριφορά από τον συγκεκριμένο ηθοποιό.Διαβάστε παρακάτω...

Από εκείνη την στιγμή ακολούθησε ο απίστευτος χαμός, με τον Μάνο Παπαγιάννη να υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε άμυνα και πως η Σοφία Παυλίδου του επιτέθηκε πρώτη (Μάνος Παπαγιάννης: "Δεν έγινε έτσι το περιστατικό!"! Τι λέει για τον ξυλοδαρμό;), ενώ η δικηγόρος της ηθοποιού έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψε καθώς ανέφερε πως ο Μάνος μπήκε ημίγυμνος στο καμαρίνι της Σοφίας(Σοκαριστική αποκάλυψη από τον δικηγόρο της Σοφίας Παυλίδου: "Μπήκε ημίγυμνος ο Παπαγιάννης στο καμαρίνι της και...")


Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Και να πω και κάτι άλλο, για τον κύριο Φερεντίνο… Δικαίως αντιδρά έτσι, το σέβομαι απόλυτα. Δεν γνωρίζει ο ίδιος τι έγινε. Ήταν ζευγάρι και δικαίως αντιδρά έτσι. Εννοείται θα υποστηρίξει τη γυναίκα του. Άκουσε βέβαια τη μία μεριά. Ελπίζω να μαλακώσει λίγο μετά από αυτή την παρέμβαση μου.»

Δείτε ακόμη: Έτσι κουκουλώθηκε ο ξυλοδαρμός της Κάτιας Νικολαΐδου! Οι καταθέσεις των συμπρωταγωνιστών της που "καίνε" τον Μάνο Παπαγιάννη! (Βίντεο)


Δείτε το βίντεο: