Έτσι κουκουλώθηκε ο ξυλοδαρμός της Κάτιας Νικολαΐδου! Οι καταθέσεις των συμπρωταγωνιστών της που "καίνε" τον Μάνο Παπαγιάννη! (Βίντεο)

Έτσι κουκουλώθηκε ο ξυλοδαρμός της Κάτιας Νικολαΐδου! Οι καταθέσεις των συμπρωταγωνιστών της που

Μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου στα παρασκήνια της παράστασης "Πετάει Πετάει", ο Μάνος Παπαγιάννης έχει μπει στο στόχαστρο και δέχεται πυρά από παντού!

Η ηθοποιός τον κατηγόρησε δημόσια ότι την χτύπησε και αυτό προκάλεσε την οργή του κόσμου εναντίον του καθώς κανείς δεν περίμενε παρόμοιο συμπεριφορά από τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Διαβάστε παρακάτω...

Από εκείνη την στιγμή ακολούθησε ο απίστευτος χαμός, με τον Μάνο Παπαγιάννη να υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε άμυνα και πως η Σοφία Παυλίδου του επιτέθηκε πρώτη (Μάνος Παπαγιάννης: "Δεν έγινε έτσι το περιστατικό!"! Τι λέει για τον ξυλοδαρμό;), ενώ η δικηγόρος της ηθοποιού έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψε καθώς ανέφερε πως ο Μάνος μπήκε ημίγυμνος στο καμαρίνι της Σοφίας (Σοκαριστική αποκάλυψη από τον δικηγόρο της Σοφίας Παυλίδου: "Μπήκε ημίγυμνος ο Παπαγιάννης στο καμαρίνι της και...")

Φυσικά, όλες οι υποψίες ανατράπηκαν, καθώς το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr έφερε στο φως μία απίστευτη αποκάλυψη, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μάνος Παπαγιάννης χτυπούσε κάποια συνάδερφο του.

Όπως σας ενημερώσαμε, "θύμα" του έπεσε και η Κάτια Νικολαΐδου όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην παράσταση "Ποντικοπαγίδα". Την είδηση του Youweekly.gr αυτή, επιβεβαίωσε και η ίδια η Κάτια Νικολαΐδου με μία ανάρτηση φωτιά για τον ξυλοδαρμό της (Κάτια Νικολαϊδου! Με κείμενο "φωτιά" επιβεβαιώνει δημόσια την επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη!)

Οι συντελεστές αυτής της παράστασης μίλησαν τρία χρόνια μετά στην εκπομπή "Όλα καλά" για αυτό το περιστατικό! Ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Γιώργος Ματαράγκας και ο Πέτρος Ξεκούκης τοποθετήθηκαν επί του θέματος!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Παπαγιάννης και Παυλίδου τώρα για πρώτη φορά μαζί στο θέατρο μετά το περιστατικό του ξυλοδαρμού!

Μάλιστα ο Πέτρος Ξεκούκης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Εγώ θυμάμαι ένα τέτοιο συμβάν! Δεν το θυμάμαι ακριβώς το περιστατικό! Κάτι είχε γίνει, την χτύπησε, την έβρισε! Έχει γίνει εδώ και τρία χρόνια αυτό το περιστατικό, δεν θυμάμαι, αλλά κάτι έχει γίνει, μαλώσανε, την έδειρε, είπανε λέει ότι την χτύπησε πάντως την Κάτια! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: