Αδιανόητο περιστατικό με τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Κοπέλα πήγε την μητέρα του στην εφορία με το ζόρι και...Όσα περιέγραψε ο ίδιος!

Αδιανόητο περιστατικό με τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Κοπέλα πήγε την μητέρα του στην εφορία με το ζόρι και...Όσα περιέγραψε ο ίδιος!

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά το Survivor!

Ο νικητής του Survivor εξομολογήθηκε το πιο ακραίο περιστατικό που του έχει συμβεί με κοπέλα, το οποίο ξεπερνά και τα όρια της φαντασίας! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Συναντήθηκαν Ντάνος-Μπεγνής στον ίδιο χώρο μετα τις προσβλητικές δηλώσεις! Η απαξίωση του Αγγελόπουλου και η παρατήρηση! (Βίντεο)

«Πολλά περίεργα έγιναν μετά το “Survivor”. Μου ζήτησε να με παντρευτεί μια κοπέλα χωρίς να με γνωρίζει. Πήγε η μητέρα της με το Ε9 της Εφορίας στη μητέρα μου για να αποδείξει ότι έχει σπίτια και ακίνητα, και ζήτησε να παντρευτώ την κόρη της. Η μητέρα μου δεν ήξερε τι να πει. Είχε από τη μία τον σεβασμό στα αισθήματα μιας γυναίκας που φτάνει σε αυτό το σημείο, από την άλλη ήταν αντιμέτωπη με μια πολύ περίεργη κατάσταση. Θέλει σεβασμό ο χειρισμός. Ολοι οι άνθρωποι θέλουν τον σεβασμό όταν αισθάνονται πράγματα, γιατί κάποιος που νιώθει έτσι προφανώς είναι ευαίσθητος. Μπαίνω στη θέση του άλλου γιατί έτσι κατανοώ καλύτερα τα πράγματα.

Κάνε αυτό που θες να σου κάνουν. Εχω υπάρξει ερωτευμένος και να νιώθω να μειονεκτώ, να μην έχω ανταπόκριση, και ξέρω ότι είσαι εύθραυστος όταν σου συμβαίνει», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η νέα συνεργάτιδα της! Εντάσσεται στην εκπομπή η...

Αραγε τώρα η ιδιωτική ζωή του σε τι φάση βρίσκεται; «Εχουν γράψει ότι έχω διάφορες σχέσεις. Είναι κομμάτι της δημοσιότητας, αλλά δεν είναι καθόλου τιμητικό για τις κυρίες αυτές, γιατί μοιάζει σαν να είμαι μία βδομάδα με τη μία και μία με την άλλη.

Αυτό είναι τελείως αντίθετο στον χαρακτήρα μου. Μπορεί κάποια πράγματα να πουλάνε, αλλά καλό είναι να υπάρχει σεβασμός, ειδικά όταν δεν δίνει κανείς δικαιώματα», καταλήγει.