Ελένη Τσολάκη: Το περιστατικό που δείχνει ένα πρόσωπο της παρουσιάστριας που δεν γνώριζε κανείς! Ποιος την "κάρφωσε" δημόσια;

Ελένη Τσολάκη: Το περιστατικό που δείχνει ένα πρόσωπο της παρουσιάστριας που δεν γνώριζε κανείς! Ποιος την

Μετά την απαξιωτική συμπεριφορά της στην κοπή πίτας του Alpha, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να ενισχύσει την «ψωνίστικη» συμπεριφορά της Ελένης Τσολάκη που ακούγεται ότι έχει!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φέρθηκε με μεγάλη αγένεια στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το κέντρο όπου γινόταν η κοπή (Koπή πίτας ALPHA: H αγενής κίνηση της Ελένης Τσολάκη και το ύφος "ντίβας" (Βίντεο) αλλά το όλο θέμα έχει και συνέχεια! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην κάμερα του Πρω1νό με αφορμή το νέο του ημερολόγιο και κάρφωσε δημόσια την παρουσιάστρια!


Συγκεκριμένα είπε: «Η καθεμία είχε τα κολλήματά της. Η μία δεν ήθελε την άλλη, οπότε λέω κι εγώ οι τρεις μας είναι πολύ καλά», ανέφερε και αποκάλυψε ότι η φωτογράφιση έγινε τελικά μόνο με τη Μαρία Κορινθίου και τη Δωροθέα Μερκούρη.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απρέπεια που έδειξε τον αληθινό του χαρακτήρα! Ξεφτιλίστηκε δημοσίως...


Όμως το θέμα δεν έμεινε εκεί! «Μεγάλες τραγουδίστριες ήθελαν να βγουν μόνες τους», αποκάλυψε ενώ η δημοσιογράφος του Πρω1νό του είπε όσα ακούγονται για μία παρουσιάστρια που δεν ήθελε να είναι μαζί με άλλες, με τον Τρύφωνα να μην το αρνείται και να αδειάζει την Ελένη Τσολάκη!


«Δεν έχω κάτι με την Ελένη και ευχαριστήθηκα που με τίμησε αλλά δε νομίζω να την ξανάπαιρνα. Αν ήθελε να φωτογραφηθεί με τις κυρίες γιατί όχι;» είπε και ουσιαστικά αποκάλυψε την απαίτησή της!

Δείτε ακόμη: Dancing with the Stars: "Όσο ξέρει ο Λιάγκας από χορό ξέρω κι εγώ": Ποιος καρφώνει δημόσια τον παρουσιαστή; (Βίντεο)


Στην συνέχεια κάρφωσε και την Κατερίνα Στικούδη: «Η Στικούδη δεν απαντάει καν στα τηλέφωνα, είναι μεγάλη σταρ»! Κλείνοντας εξομολογήθηκε πως δύσκολη ήταν και η συνεργασία του με τη Καίτη Γαρμπή. «Είχαμε λίγο θέμα αλλά τα βρήκαμε και έγινε πολύ ωραίο ημερολόγιο», ανέφερε.

Φυσικά δεν ξέρουμε αν ισχύει ή όχι όμως αν ναι, πολύ κρίμα!

Δείτε το σχετικό βίντεο: