Ε όχι να το λες κι εσύ! Το μεγάλο "ψέμα" της Ιωάννας Τούνη!

Ε όχι να το λες κι εσύ! Το μεγάλο

Η εντυπωσιακή Ιωάννα Τούνη για άλλη μία φορά μαγνήτισε τα βλέμματα, δίνοντας μια απολαυστική συνέντευξη Στη Φωλιά των Κου Κου.

Μεταξύ των άλλων σχολίασε τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν οι άντρες, τι επιθυμεί από τον ιδανικό σύντροφο για εκείνη και αν θα γιορτάσει φέτος τη γιορτή των ερωτευμένων.Διαβάστε παρακάτω...

Αν η Ιωάννα Τούνη με αυτή την εμφάνιση, "παραπονιέται" ότι δεν την φλερτάρουν τι να πούμε και οι υπόλοιπες!Χαρακτηριστικά δήλωσε :«Δεν με φλερτάρουν καθόλου. Ίσως σκέφτονται ότι σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί. Ούτε στα social media. Πιο πολύ φλερτάρουν τις φίλες μου παρά εμένα».

Διαβάστε ακόμη:Ιωάννα Τούνη: Όλη η αλήθεια για τις ολόγυμνες φωτογραφίες της που διέρρευσαν στο διαδίκτυο...

Η αλήθεια είναι ότι δεν άφησε ασχολίαστες και τις δηλώσεις της, ότι ο άντρας πρέπει να βγάζει 1.500 το μήνα. Η Ιωάννα Τούνη εξήγησε πως κάποιος που δεν επαναπαύεται και αναζητεί συνεχώς το καλύτερο, μπορεί να βγάλει αυτά τα λεφτα.

Δείτε ακόμη:Ιωαννά Τούνη: Η άγνωστη σχέση με τον πατέρα της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια! "Δεν έχω ζήσει το τι είναι να έχεις μπαμπά!"

Ωστόσο, σήμερα εν όψη της γιορτής των ερωτευμένων είπε πως δεν αφήνει πίσω κάτι στην Θεσσαλονίκη, λέγοντας ξεκάθαρα ότι είναι ελέυθερη. Συγκεκριμένα είπε : "Σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου ας πούμε και είμαι εδώ Αθήνα, έχω αφήσει τη Θεσσαλονίκη και δεν με πειράζει, δεν αφήνω τίποτα πίσω μου "