Aδιανόητο! Δεν φαντάζεστε πως θα βγάλει η Άριελ Κωνσταντινίδη τα παιδιά της!

Aδιανόητο! Δεν φαντάζεστε πως θα βγάλει η Άριελ Κωνσταντινίδη τα παιδιά της!

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην Μαρία Κοκολάκη και στην εκπομπή "Το Πρωινό" και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδιά της αλλά και το πως θα τα βγάλει!


Τα ονόματα είναι μεν εμπνευσμένα αλλά πολύ πολύ ιδιαίτερα και... δεν θα αρέσουν σε όλους! Διαβάστε παρακάτω... Διαβάστε παρακάτω...


Η ίδια είπε συγκεκριμένα για τα δίδυμα: "Η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς. Πήρα 14 κιλά και γύρισα σπίτι 1-2 επιπλέον. Δεν πρόσεχα καθόλου. Ήθελα πάρα πολύ να ζήσω την εμπειρία του "τρώω τα πάντα". Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη...".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις αποβολές που είχε πριν μείνει έγκυος: "Επειδή είχα κάποιες αποβολές είχα κάποιο φόβο. Στη δεύτερη αποβολή ήμουν σχεδόν τριών μηνών. Ήταν πολύ μεγάλη η απώλεια και η θλίψη και το πένθος που είχα για πολύ καιρό...".

Δείτε ακόμη: Ε όχι να το λες κι εσύ! Το μεγάλο "ψέμα" της Ιωάννας Τούνη!

Αργότερα αποκάλυψε τα ονόματα που θα δώσει στα παιδιά της: "Στους γιους μου θα δώσω τα ονόματα Δαναός και Φοίβος. Και εγώ και ο άντρας μου βαφτιστήκαμε μεγάλοι, 5-6 χρονών, δεν βιαζόμαστε για τη βάφτιση...".

Και τέλεος μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει: "Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Το αντιμετώπιση με στεναχώρια, πόνο, θυμό, απογοήτευση. Πια θεωρώ ότι είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψεις με τον εαυτό σου...".