Δηλώσεις κόλαφος για τον Μάνο Παπαγιάννη: "Αυτός φταίει!" - Ποιος ξέσπασε εναντίον του για το επεισόδιο με την Σοφία Παυλίδου;

Δηλώσεις κόλαφος για τον Μάνο Παπαγιάννη:

Στην κάμερα της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη, "Αποκαλυπτικά", μίλησε ο ηθοποιός και οι δηλώσεις του σίγουρα θα προκαλέσουν αντιδράσεις!

Ο λόγος για τον Ιάκωβο Μυλωνά, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το θερμό επεισόδιο ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη τόνισε πως αυτός που φταίει είναι ο ηθοποιός, εξηγώντας πως εκείνος ήταν που ξεκίνησε τον καβγά. Διαβάστε παρακάτω...

«Φταίει αυτός που μπαίνει στο καμαρίνι του άλλου. Για να δημιουργήσεις φασαρία, ανεξάρτητα από το σκεπτικό που έχεις, από τη στιγμή που κάνεις βήματα και τρέχεις για να πας στου αλλουνού το καμαρίνι, πάει να πει ότι εσύ είσαι ο φταίχτης. Ο Μάνος Παπαγιάννης φταίει.

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Αυτή είναι η νέα παίκτρια! Η Όλγα τρέλανε τους άντρες...

Για τη χαζομάρα κάποιου να καταστραφεί μια παράσταση, για τον εγωισμό του, για την αλαζονεία του και πάνω στην ανασφάλεια κάποιου ότι κάποιος άλλος προσπάθησε να του κάνει κακό ηθελημένα, πάνω στη σκηνή. Γιατί εκεί πέρα πάμε σε πιο ψυχολογικά προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.