Ο Γκλέτσος σηκώνει το δάχτυλο στον Παπαγιάννη για τον ξυλοδαρμό: "Να αλλάξει επάγγελμα!"

Ο Γκλέτσος σηκώνει το δάχτυλο στον Παπαγιάννη για τον ξυλοδαρμό:

Δεν συμφωνεί ότι το «Τατουάζ» οφείλει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του στην πέραση που έχει εκείνος στις γυναίκες... «Τώρα στα 50 μου μωρέ;», μου λέει.

Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν κατάλαβε μάλλον ποτέ ότι ήταν το κρυφό αντικείμενο του πόθου για μια μεγάλη γκάμα θηλυκών, ανεξαρτήτου ηλικίας. Μιλάει στo Youweekly.gr και την Τζώρτζια Συρίχα για όλους και για όλα και δεν διστάζει να σηκώσει το δάχτυλο στον Μάνο Παπαγιάννη και τις κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου... Διαβάστε παρακάτω...

Τις προάλλες έγινε ένα επεισόδιο στο θέατρο και η Σοφία Παυλίδου κατηγόρησε τον Μάνο Παπαγιάννη ότι τη χτύπησε. Σου έχει τύχει κάτι ανάλογο;

Δεν γίνονται αυτά! Μπορεί να διαφωνήσουμε και να ανταλλάξουμε κάποιες βαριές κουβέντες, αλλά η χειροδικία είναι ανεπίτρεπτη και ειδικά στο θέατρο που είναι ιερός χώρος. Καταδικάζω την πράξη του Μάνου Παπαγιάννη. Όποιος πράττει ανάλογα πρέπει ο χώρος να τον αποβάλλει. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να αλλάξει επάγγελμα.

Μετά από ένα τέτοιο γεγονός ένας ηθοποιός καταστρέφεται;

Νομίζω ναι, το ίδιο το σινάφι τον ξερνάει, δεν πιστεύω να του δώσει δουλειά κανένας πια. Μέσα στο θέατρο να δείρει συνάδελφο; Δεν γίνεται, να φύγει... Ας απευθυνόταν στον σκηνοθέτη και στον παραγωγό να κάνει τα παράπονά του, κάθεται και χτυπάει τον συνάδελφό του και μάλιστα μια γυναίκα; Και εγώ είχα τσακωθεί και είχα ανταλλάξει κουβέντες με συναδέλφους, μπορεί να μην έλεγα καλημέρα με κάποιον για 2 μήνες και ας παίζαμε στην ίδια παράσταση αλλά δεν πλακώθηκα ποτέ.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 21/02, μόνο με 1.5€