Πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη την καρφώνει και αποκαλύπτει πως την πέταξε κακήν κακώς από την εκπομπή!

Πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη την καρφώνει και αποκαλύπτει πως την πέταξε κακήν κακώς από την εκπομπή!

«Όταν λοιπόν χωρίς κανένα λόγο σου λένε «τέλος», στενοχωριέσαι, πληγώνεσαι, θυμώνεις… »

Η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης σταμάτησε εν μία νυκτί από την εκπομπή της, με εκείνη στην αρχή να νιώθει πληγωμένη και τσαντισμένη. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη:Επιστροφή βόμβα στο Power Of Love: Επέστρεψε η Άννα στο σπίτι! Ο κακός χαμός με την Στέλλα! "Σκοτώθηκαν"...

Ο λόγος για την γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου, η οποία έδωσε συνέντευξη και μίλησε για αυτή την εμπειρία της , αλλά και για τα νέα επιχειρηματικά της σχέδια.

Η τηλεόραση πώς μπήκε στη ζωή σου;

Όταν μπήκα στη Γυμναστική Ακαδημία, έκανα κάποιες φωτογραφίσεις και μόντελινγκ με αθλητικά ρούχα, οπότε υπήρχε το βιογραφικό μου στην εταιρεία παραγωγής του Alpha. Κάποια στιγμή με πήραν τηλέφωνο για να κάνω μόντελινγκ στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Τότε όμως είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου και εργαζόμουν πια ως γυμνάστρια. Οπότε τους αντιπρότεινα να κάνω γυμναστική.

Όταν κόπηκε η στήλη σου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δεν σου είπαν το λόγο. Τον έμαθες ποτέ;

Όχι, αλλά μέσα μου τον αντιλαμβάνομαι . Όταν είσαι 25 χρόνων και σου δίνεται μία ευκαιρία στην τηλεόραση, ενθουσιάζεσαι γιατί ξαφνικά η δουλειά σου γίνεται γνωστή. Όταν λοιπόν χωρίς κανένα λόγο σου λένε «τέλος», στενοχωριέσαι, πληγώνεσαι, θυμώνεις… Μετά από λίγο κατάλαβα ότι μου έκανε καλό που έφυγα. Με βοήθησε και με εξέλιξε πολύ.

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Το υπέροχο σαλόνι της και η χιουμοριστική φωτογραφία με την κόρη της!

Με την Ελένη Μενεγάκη έχετε συναντηθεί από τότε;

Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά και όταν θα συναντηθούμε θα μιλήσουμε. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ.

Θα ξαναέκανες τηλεόραση;

Δεν με εκφράζει να πάω σε μια εκπομπή για να δείξω κάτι τετριμμένο και να πουλήσω ένα προϊόν. Ό,τι προτάσεις μού έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι σχετικές με αυτό. Ωστόσο, δεν λέω «όχι» στην τηλεόραση. Αν μου γίνει μία πρόταση που μπορώ να υποστηρίξω, θα το κάνω.

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Η δημόσια εκδήλωση αγάπης του Δώρου για την Αθηνά! Είναι ζευγάρι;

Στο Survivor θα πήγαινες;

Όχι. Ενώ μου αρέσει πολύ σαν παιχνίδι, δεν θα μπορούσα να διακινδυνέψω την υγεία μου. Όλα τα κορίτσια που πήγαν γύρισαν με γυναικολογικά προβλήματα. Επίσης, δεν θα μπορούσα να αφήσω τη δουλειά μου.

Έχεις και μια συλλογή ρούχων…

Η μαμά μου είναι σχεδιάστρια μόδας και έχει δικό της ατελιέ. Όταν ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση, πάντα φορούσα δικά μου ρούχα. Με το που τελείωνε η εκπομπή, έπαιρναν στο τηλεφωνικό κέντρο και ρωτούσαν πού μπορούσαν να τα βρουν. Όταν οι παραγγελίες αυξήθηκαν πολύ, αποφασίσαμε με τη μητέρα μου να δημιουργήσουμε μια αθλητική σειρά ρούχων, τη CP Collection. Η φιλοσοφία της σειράς είναι τα ρούχα να μπορούν να φορεθούν από το γυμναστήριο μέχρι τη βραδινή έξοδο, ανάλογα με τον τρόπο που θα τα συνδυάσεις. Επίσης, είναι πρωτότυπα ρούχα που δεν βρίσκεις παντού, έχουν μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια.

Από το περιοδικό People