Γιάννης Τσιμιτσέλης: Εξομολόγηση καρδιάς για το χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη! «Η μεγαλύτερη ανατροπή στη ζωή μου ήταν ...»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Εξομολόγηση καρδιάς για το χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη! «Η μεγαλύτερη ανατροπή στη ζωή μου ήταν ...»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι στην καλύτερη επαγγελματική του φάση καθως στο συμμετέχει στο σίριαλ «Έλα στη θέση μου» και στο θέατρο στην παράσταση «Βάφ’ τα μαύρα».

Ο Ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στη Real life και μίλησε για τον χωρισμό του και για την κόρη του, που της έχει αδυναμία. Διαβάστε παρακάτω....

Ο Γίαννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγο του Βάσω Λασκαράκη, λέγοντας:«Η μεγαλύτερη ανατροπή στη ζωή μου ήταν ο χωρισμός. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο»....Νοιώθω καλά, είμαι πάντα της λογικής. Το διαχειριστήκαμε πολύ καλά και αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος και από της σχέση μου με τη μικρή, που πηγαίνει πολύ καλά».

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Το υπέροχο σαλόνι της και η χιουμοριστική φωτογραφία με την κόρη της!

Επίσης, χαρακτήρισε τον εαυτό του λογικό άνθρωπο που δύσκολα βγαίνει εκτός ορίων! Ο ίδιο δήλωσε: «Με καθορίζει η λογική. Πρέπει να μου πατήσει κάποιος πολύ ευαίσθητη χορδή για να μην ανταπεξέλθω με τη λογική. Πρέπει να συμβεί κάτι που θα με βγάλει εκτός εαυτού για να μην το διαχειριστώ με ψυχραιμία»

Δείτε ακόμη: Τέλος το τραγούδι για την Πάολα; Η επιστροφή στη Χαλκιδική – Τι συμβαίνει;

Ακόμη, απάντησε και για το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή του και δεν απέκλεισε το γεγονός: «Είναι όλα μέσα στη ζωή. Άμα ζω αύριο, μπορεί αν το σκεφτώ. Μπορεί να συμβεί».