Φαίη Σκορδα: «Δεν έχω κάνει πλαστική στη μύτη!»

Φαίη Σκορδα: «Δεν έχω κάνει πλαστική στη μύτη!»

«Δεν την έχω κάνει»

Πολλοί διάσημοι και μη , δεν έχουν καλοσχηματισμένη μύτη και οδηγούνται στο τραπέζι του πλαστικού χειρουργού για να πετύχουν ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα. Και καλά κάνουν! Διαβάστε παρακάτω...

Τι θα έκαναν και εκείνοι; «Θα πεινάγανε»; Επτά χρόνια σπουδών είναι αυτά! Στην προκειμένη περίπτωση στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά, ξεκίνησε μία συζήτηση για το αν έχει διορθώσει τη μύτη της ή όχι.

Δείτε ακόμη: Την άφησε στα κρύα του λουτρού! Συνεργάτης της Μενεγάκη έφυγε στο εξωτερικό και την ενημέρωσε μέσω Instagram! Δείτε τι απάντησε η παρουσιάστρια...(Βίντεο)

Η Σοφία Τουντούρη, είπε χαρακτηριστικά για τον εαυτό της πως όταν ήταν μικρή, επειδή δεν της άρεσε η μύτη της συχνά παραπονιόταν, με την μητέρα της να λέει :«Δεν βλέπεις την Κουλιανού;».3

Δείτε ακόμη: Γενέθλια για την κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου! Η τούρτα υπερπαραγωγή που της ετοίμασε η παρουσιάστρια!

Η Φαίη μίλησε για την προσωπική της εμπειρία και αρνήθηκε ότι έχει κάνει οποιοαδήποτε παρέμβαση στο σχήμα της μύτης της, γιατί δεν θα την άλλαζε ποτέ. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Κι εμένα έτσι μου έλεγαν κι έμεινα με αυτήν. Αλλά αν την άλλαζα τότε… Και ποιο είναι το χειρότερο; Ότι πάντα όταν το συζητάω, πάλι γράφουν ότι έκανα πλαστική. Δεν την έχω κάνει, γι’ αυτό είναι έτσι. Τριαντάφυλλέ μου την πατήσαμε, έπρεπε να την έχουμε κάνει πιο νωρίς»

Τα σχόλια δικά σας...