Βίκυ Κάβουρα: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την συνύπαρξή της με την Ευαγγελία Αραβανή και τους...πρώην! (Βίντεο)

Βίκυ Κάβουρα: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την συνύπαρξή της με την Ευαγγελία Αραβανή και τους...πρώην! (Βίντεο)

Άκρως αποκαλυπτική η Βίκυ Κάβουρα στους δημοσιογράφους! Χθες βράδυ η ηθοποιός βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση και οι κάμερες δεν ήταν δυνατό να μην την εντοπίσουν.

Για μία ακόμη φορά λοιπόν, η όμορφη ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα. Πολλοί τους ήθελαν ζευγάρι και για ακόμα μία φορά η ίδια διέψευσε το σενάριο αυτό. Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν υπήρχε ποτέ», είπε αρχικά και όταν της ζητήθηκε να τον κρίνει, σημείωσε: «Όχι δεν είναι ο τύπος άντρα που θα μου άρεσε».

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Βγάζουν εκτός την Ξένια από το παιχνίδι! Το θερμό επεισόδιο μετά το συμβούλιο και οι απειλές για αποχώρηση!

Μάλιστα ρωτήθηκε σχετικά με πρόσφατη δήλωσή της για την Ευαγγελία Αραβανή. Η Βίκυ Κάβουρα είχε δηλώσει, πως όλα όσα γράφονται για τη συνύπαρξη της ίδιας και της παρουσιάστριας στο DWTS, είναι «λίγο χαζούλικα».

Για το γεγονός αυτό σχολίασε: «Μα δεν είναι χαζούλικο μετά από 100 χρόνια; Ποτέ δεν υπήρξε θέμα… Είναι λογικό ότι κάποια στιγμή οι πρώην κάνουν τη ζωή τους και συνεχίζουν. Αυτό είναι το υγιές και το φυσιολογικό».

peoplegreece.com