Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ένα βήμα πριν την απόλυση ο Φουρθιώτης! Η απαράδεκτη κίνηση στην Μαραγκουδάκη που έκανε έξαλλο το κανάλι!

Ένα βήμα πριν την απόλυση ο Φουρθιώτης! Η απαράδεκτη κίνηση στην Μαραγκουδάκη που έκανε έξαλλο το κανάλι!
News 13.03.2018 09:17

Κόλαση στο Έψιλον του Ιβάν Σαββίδη , με την καρέκλα του άλλοτε ισχυρού άντρα του καναλιού Μένιου Φουρθιώτη να τρίζει.

Ο αλαζόνας παρουσιαστής, όπως αναφέρει η εφημερίδα Εσπρέσσο, μετά την... αποκαθήλωση του από όλες τις διοικητικές θέσεις, βρίσκεται, ένα βήμα πριν την πόρτα της εξόδου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Ο πραγματικός λόγος που άλλαξαν καλύβα οι Μαχητές! Η κλεψιά και η απομάκρυνση του Ηλία!

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν το μεσημέρι της Κυριακής απαγόρευσε στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς να βγουν στον αύλειο χώρο, αν και είχαν προηγηθεί απειλητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας!

Ο Μένιος Φουρθιώτης απέκρυψε το γεγονός στην Άλκηση Μαραγκουδάκη, αρνούμενος να απαντήσει στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα της και τις εντολές της για διακοπή της εκπομπής "Αποκαλυπτικά", προκειμένου να γίνει έρευνα από τους αστυνομικούς!

Η Άλκηστης Μαραγκουδάκη, αγχωμένη για την προειδοποίηση για βόμβα, καθώς εκείνη της ημέρα ο Ιβάν Σαββίδης απασχολούνταν με την αναμέτρηση ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, πήγε η ίδια στον σταθμό και έκανε εκείνη προσωπικά παρέμβαση στο να κοπεί η εκπομπή! Μάλιστα, μάρτυρας περιέγραψε πως όσο έβλεπε πως ο Μένιος Φουθριώτης δεν άφηνε τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς να φύγουν από τις εγκαταστάσεις, εξαιτίας της βόμβας απειλώντας τους με απόλυση, η Μαραγκουδάκη από το άγχος και τα νεύρα της κόντεψε να μπει με το αμάξι της στις εγκαταστάσεις του σταθμού για να απαιτήσει να φύγουν όλοι!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Μενεγάκη - Παντχόπουλος: Το νέο επαγγελματικό βήμα του ζευγαριού! Τι ανοίγουν;

Share