Μέχρι και το Πρωινό έκραξε το Hell's Kitchen! «Είναι προκλητική η εικόνα να πετάς το φαγητό…»!

Μέχρι και το Πρωινό έκραξε το Hell's Kitchen! «Είναι προκλητική η εικόνα να πετάς το φαγητό…»!

Σούσουρο προκλήθηκε στο Πρωινό για το χθεσινό ξέσπασμα του Έκτορα Μποτρίνι σχετικά με τα όσα γράφονται στα social media, για το φαγητό που πετά στο Hell’s Kitchen!


Ο ίδιος τοποθετήθηκε στο Instagram με σκληρά λόγια κατά των επικριτών του! Διαβάστε παρακάτω..


O Έκτορας έγραψε: «Ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών που παραπονιούνται πως πετάμε τα φαγητά στο Hell’s Kitchen, υπονοώντας πως θα έπρεπε να τα δίνουμε στους άστεγους και σε όσους πεινάνε. Όχι, κύριοι, όταν το φαγητό είναι κακό για όσους έχουν να το πληρώσουν είναι εξ ίσου κακό ή βλαβερό για όσους δεν έχουν. Τι θέλετε, δηλαδή; Να δίνω τα καμένα, τα λύσσα στο αλάτι ή τα επικίνδυνα στους αδύναμους κρίκους του συστήματος;

Δείτε ακόμη: Αδιανόητες ατάκες για Λυκουρέζο - Καλογρίδη στο Πρωινό! Η ομοιότητα με την Λάσκαρη που δεν πέρασε απαρατήρητη...

Φυσικά, ό,τι καλό και ακόμα χρήσιμο περισσεύει το προσφέρουμε στους άστεγους και όπου αλλού χρειάζεται. Φυσικά, με τα υπόλοιπα της κουζίνας μας φτιάχνουμε φαγητό και αξιοποιούμε ό,τι μπορούμε, γιατί είναι έλλειψη σεβασμού και ιεροσυλία να πετάς την τροφή.

Να θυμάστε όμως πως οι συνάνθρωποι μας δεν είναι σκουπιδοφάγοι και να μη βιάζεστε να βγάλετε επιπόλαια συμπεράσματα. Ότι δεν κάνει για μας δεν κάνει για κανέναν»!

Η Φαίη Σκορδά είπε ότι αυτά που γράφονται δεν εννοούν δώστε στους άστεγους φαγητό καμένο ή με πολύ αλάτι, ή γενικά φαγητό που δεν μπορεί να καταναλωθεί αλλά είναι θέμα εικόνας! «Η εικόνα είναι προκλητική, η εικόνα του πετάω το φαγητό, άσχετα με την ποιότητα, αυτό ενοχλεί…»!

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!

Και ο Θέμης Γεωργαντάς είπε: «Τον άστεγο δηλαδή τον νοιάζει αν είναι κομμένο χοντρό ή λεπτό το αλλαντικό; Συγγνώμη παιδιά τον άστεγο δεν τον νοιάζει αν το ζαμπόν είναι ωμό ή όχι… Δεν καταλαβαίνεις τι γράφουν;»!
Δείτε το σχετικό βίντεο: