Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Τάνια Τρύπη αδειάζει τον δημοσιογράφο του Μakedonia TV! «Ήταν αδιάκριτος και αδιάβαστος!» Κάγκελο η Σκορδά με τις αποκαλύψεις της!

Η Τάνια Τρύπη αδειάζει τον δημοσιογράφο του Μakedonia TV! «Ήταν αδιάκριτος και αδιάβαστος!» Κάγκελο η Σκορδά με τις αποκαλύψεις της!
News 23.03.2018 11:50

Το θέμα της ημέρας έχει γίνει η αντίδραση της Τάνιας Τρύπη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης όταν ρωτήθηκε για τον σεξισμό!

Το θέμα έγινα για την εκπομπή Όλα Καλά του Μakedonia TV όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά! Η ηθοποιός ζήτησε να κλείσει η κάμερα και, αφού πέταξε το μικρόφωνο, έκανε παρατήρηση σε έντονο ύφος στον δημοσιογράφο ο οποίος και προέβαλε κανονικά την συνέντευξη στην εκπομπή! Διαβάστε παρακάτω...

Μιλώντας στο Πρω1νό, η Τάνια παραδέχτηκε πως η συνέντευξη δεν κύλησε όπως έπρεπε και εξήγησε το γιατί. «Με γνωρίζετε τόσα χρόνια και νομίζω πως ξέρετε πλέον ποια είμαι. Διέκοψα τη συνέντευξη γιατί δεν υπήρχε καμία ερώτηση που να αφορά τη θεατρική μου παράσταση και μου τέθηκαν ερωτήσεις με τρόπο προσβλητικό και παράξενο. Ήταν πολύ αδιάκριτος ο τρόπος με τον οποίο ζητήθηκε η άποψή μου για συγκεκριμένα θέματα. Όταν κατάλαβα που ήθελε να οδηγηθεί η συζήτηση αναγκάστηκα να διακόψω τη συνέντευξη, διαπιστώνοντας πως δεν ήταν καν ενημερωμένος για τα δεδομένα της προσωπικής μου ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Άστραψε και βρόντηξε η Τάνια Τρύπη: Διέκοψε τη συνέντευξη, πέταξε τα μικρόφωνα και ζήτησε να κλείσει η κάμερα! Τι συνέβη;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share