Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor - Σπυροπούλου: Το παρασκήνιο αποχώρησης, τα λεφτά που πήρε, το μυστικό ραντεβού με Αντζουν, η κρίση πανικού! Απίστευτες εξελίξεις μόνο εδώ...

Survivor - Σπυροπούλου: Το παρασκήνιο αποχώρησης, τα λεφτά που πήρε, το μυστικό ραντεβού με Αντζουν, η κρίση πανικού! Απίστευτες εξελίξεις μόνο εδώ...
News 24.03.2018 10:09

Σήμερα σας έχουμε ρεπορτάζ που κυριολεκτικά θα συζητηθεί σε όλη την Ελλάδα νομίζουμε στο Youweekly.gr ότι το πρόσωπο του Σαββατοκύριακου είναι αδιαμφισβήτητα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Είναι το κορίτσι που κόντρα σε όλα τα δεδομένα μπήκε μέσα στο survivor που από το πουθενά από τα αζήτητα της σόουμπιζ ,ξανακέρδισε την επαγγελματική της ζωή και σ’ ένα επίπεδο ξανακέρδισε χαμένη και κατακρεουργημένη προσωπικότητα που είχε χάσει τα τελευταία χρόνια που ήταν παρουσιάστρια στον alpha και είχε σχέση με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. Διαβάστε παρακάτω...

Διαβάστε στο παρακάτω λινκ πως ακριβώς έφυγε από τον alpha και όλη την αλήθεια για αυτούς που την έγλειφαν... (Αποκλειστικό: "Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ένα τσόλ!, άλλα χειρότερα τσολι@ ήταν όσες την έγλειφαν και τώρα την βρίζουν σαν....")
Το survivor έπεσε στην Κωνσταντίνα σαν μάνα εξ ουρανού. Το πούλημα από τον Αντέννα και το DWTS την οδήγησε στο να χτυπήσει η ίδια την πόρτα του ΣΚΑΙ όταν πριν την είχε κλείσει οριστικά λέγοντας ότι θα προτιμήσει το reality του Αντέννα.
Χθες το βράδυ η Κωνσταντίνα Σπυροπουλου επέστρεψε στην αγκαλιά των δικών της των φίλων και συγγενών της. Όλοι όσοι πήγαν στο αεροδρόμιο ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν έπεσαν να «φάνε» την όμορφη παρουσιάστρια όταν έφυγε από τον alpha (Σπυροπούλου: Επέστρεψε εχθές το βράδυ! Χαμός στο αεροδρόμιο!)

Και τώρα πάμε στο ζουμί του ρεπορτάζ μας για το παρασκήνιο της αποχώρησης της Κωνσταντίνας από το survivor που θα σας αποκαλύψει το Youweekly.gr!

Ξεκινάμε με την αμοιβή της παρουσιάστριας. Ποσά λεφτά πήρε η Κωνσταντίνα από το παιχνίδι; Απαντάμε 80.000 ευρώ μικτά.

Έγινε ραντεβού με το παραγωγό του survivor Αντζούν;
Απαντάμε. Ναι έγινε και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο παραγωγός-επιχειρηματίας δεν είναι απλά ενθουσιασμένος με την Σπυροπούλου είναι κατά γοητευμένος και αυτός και οι συνεργάτες του. Θεωρούν την Κωνσταντίνα το απόλυτα τηλεοπτικό πρόσωπο. Σας αποκαλύπτουμε ότι την προορίζουν για αντικαταστάτρια της Αραβανή και όχι μόνο αυτό!!! Η Σπυροπούλου υπάρχει περίπτωση στον ΣΚΑΙ να παρουσιάζει όχι ένα αλλά δυο σόου!

Έπαθε η Σπυροπουλου κρίση πανικού στο παιχνίδι;
Απαντάμε ναι έπαθε όχι μέσα στο παιχνίδι αλλά με το που βγήκε από αυτό....

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό: Ο Αγγελόπουλος πλακώθηκε με φωτορεπόρτερ... «Πρόσεξε θα τις αρπάξεις»- «Σιγά ρε νταή» χαμός στην παραλιακή!

Συγκεκριμένα όταν της έδωσαν το κινητό και επικοινώνησε με τους δικούς της κατάλαβε τι συμβαίνει με τον κόσμο! Η Σπυροπουλου περίμενε να μαζέψει τα σχολιανά της. Είχε μάθει να δέχεται συνεχώς αρνητικά σχόλια. Όταν λοιπόν είδε το κύμα αγάπης του κόσμου έπαθε κρίση πανικού δεν μπορούσε να αναπνεύσει και άρχισε να κλαίει με αναφιλητά...

Share