Master Chef 2: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκαναν Κοντιζάς - Ιωαννίδης πριν γίνουν σεφ!

Master Chef 2: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκαναν Κοντιζάς - Ιωαννίδης πριν γίνουν σεφ!

Το Master Chef 2 φέτος ήρθε και έχει φέρει τα πάνω κάτω στην τηλεόραση.

Με βάση τα όσα έκανε πέρυσι κανείς δεν περίμενε πως και φέτος θα σημειώσει επιτυχία να όμως που τελικά έβαλε τα γυαλιά στους αντιπάλους του καθώς κατάφερε να περάσει ακόμα και τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το "Στην υγεία μας" αλλά και το Power of Love!διαβάστε παρακάτω...

Οι εντάσεις, η ίντριγκα και η κριτική επιτροπή έχουν καταφέρει να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό και όπως συμβαίνει κάθε φορά έτσι και τώρα όταν ένα πρόσωπο βρίσκεται στην επικαιρότητα θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για την ζωή του! Γι αυτό το Youweekly.gr έψαξε και σας αποκαλύπτει κάτι που κανείς δεν γνώριζε για τους κριτές και συγκεκριμένα για τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά.

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Ποιος από τους 3 κριτές του Master Chef έχει υπάρξει παίκτης ριάλιτι σε παιχνίδι μαγειρικής; Γιατί έφυγε άρον άρον... Ποιοι άλλοι ήταν μαζί του;

Αναφερόμαστε φυσικά στην ζωή του πριν το παιχνίδι και πριν την αναγνωρισιμότητα, τότε που δεν είχαν πάρει ακόμα απόφαση πως η μαγειρική είναι η αγάπη τους!

Ο Πάνος Ιωαννίδης λοιπόν σε εφηβική ηλικία ασχολιόταν με το μόντελινγκ ενώ μετέπειτα έγινε ξυλουργός!

Δείτε επίσης: Αγνώριστος ο Κώστας Κρομμύδας! Τι έκανε στο πρόσωπό του;

Ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς όπως αποκάλυψε και ο ίδιος στο ένθετο life: “Μικρός ήθελα να γίνω δοκιμαστής φαγητών. Δεν ήξερα καν αν υπήρχε αυτό το επάγγελμα, απλώς μου άρεσε πολύ το φαγητό και με τη μητέρα μου περνούσα κάμποσο χρόνο στην κουζίνα. Δούλευα σε τράπεζα μέχρι που μου πρότειναν να γίνω “αορίστου” και παρατήθηκα. Οι κουζίνες μπορεί να είναι σκληροί χώροι εργασίας, έχουν όμως και τα καλά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα από την τράπεζα, γιατί στην κουζίνα δεν κρύβεις τα συναισθήματά σου, αποσυμπιέζεσαι. Οι ρυθμοί της ζωής σήμερα είναι πάρα πολύ γρήγοροι. Η ταχύτητα της πληροφόρησης έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Το έχω εκμεταλλευθεί κι εγώ αυτό. Έχω κάνει πολλά πράγματα για την ηλικία μου, λόγω αυτής της ταχύτητας”.