Άγριο ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη! «Έγραφαν ότι κάνω παράνομες δουλειές για να με παρουσιάσουν ως…»

Άγριο ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη! «Έγραφαν ότι κάνω παράνομες δουλειές για να με παρουσιάσουν ως…»

Στην εκπομπή Εμείς μίλησε η Μίνα Αρναούτη, η οποία δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της για τα όσα λέγονταν και γράφονταν για εκείνη στο διαδίκτυο, μετά το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.


Η ίδια άστρραψε και βρόντηξε κατά όλων όσων την συκοφαντούσαν! Διαβάστε παρακάτω...


«Θέλω να τιμωρηθούν με όποιον νόμιμο τρόπο υπάρχει όσοι με συκοφαντούσαν και έλεγαν πράγματα τα οποία δεν είχαν καμία λογική, με μόνο στόχο να θίξουν την προσωπικότητά μου και να με παρουσιάσουν ως ένα άτομο το οποίο είναι εκβιαζόμενο και δεν έχει ηθικούς φραγμούς για να κάνει το οτιδήποτε και να μπορέσουν να μου αποδώσουν ευθύνες. Κάποια blogs και site με έχουν στοχοποιήσει στον υπέρτατο βαθμό.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το μυστικό που δεν ήξερε κανείς: "Στον 7ο μήνα είπα στα παιδιά μου ότι είμαι έγκυος γιατί..." (Βίντεο)

Νομίζω ότι έχω δεχτεί το μεγαλύτερο bullying στην χώρα, μόνο επειδή έλεγα την αλήθεια. Δημοσιευόταν ότι έκανα παράνομες δουλειές για να με παρουσιάσουν ως άτομο που δεν έχει ηθικούς φραγμούς και αυτό όλο είχε ως αντίκτυπο κάποιοι να το πιστεύουν. Και να προσπαθούν να μου κάνουν μεγάλο πόλεμο» είπε μεταξύ άλλων, η Μίνα Αρναούτη!
Δείτε το σχετικό βίντεο: