Συνάντηση κορυφής! Σε ποια εκπομπή θα βρεθεί η Αραβανή με την Μακρυπούλια;

Συνάντηση κορυφής! Σε ποια εκπομπή θα βρεθεί η Αραβανή με την Μακρυπούλια;

Μια συνάντηση κορυφής αναμένεται να έχει η Ευαγγελία Αραβανή με τη Ζέτα Μακρυπούλια! Η ίδια εντάχθηκε στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν στο κανάλι του Αμαρίου αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του Dancing with the stars 6.

Η ξανθιά παρουσιάστρια ξέρει πως συχνά την συγκρίνουν με την πρώην παρουσιάστρια του Dancing with the stars, Ζέτα Μακρυπούλια και μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε απαντήσει σχετικά! Διαβάστε παρακάτω...

«Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει θέμα αντιγραφής, διότι ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Επίσης, δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να αντιγράψω κάποιον άλλον άνθρωπο. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια αξιόλογη παρουσιάστρια και ηθοποιός που εκτιμώ πολύ και έχει μια πολύ σημαντική πορεία στον χώρο αυτό», είχε πει η Ευαγγελία Αραβανή.

Δείτε ακόμη: Άγριο ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη! «Έγραφαν ότι κάνω παράνομες δουλειές για να με παρουσιάσουν ως…»

Ωστόσο πολύ σύντομα η Ευαγγελία Αραβανή, θα βρεθεί στο ίδιο πλατό με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αφού θα δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο Ρου Ζουκ του ANT1, παρέα με αγαπημένους celebrities!

Ένα σχετικό βίντεο από τα γυρίσματα του παιχνιδιού, δημοσίευσε στο Instagram, η Casting Director του ANT1, Κατερίνα Παπαμερή και πρόδωσε την είδηση!
Δείτε το: