Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor Πανόραμα: Η Ντορέττα και ο Αναγνωστόπουλος «ξεσκεπάζουν» τον Θοδωρόπουλο! «Έχει άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες γιατί...»

Survivor Πανόραμα: Η Ντορέττα και ο Αναγνωστόπουλος «ξεσκεπάζουν» τον Θοδωρόπουλο! «Έχει άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες γιατί...»
News 26.03.2018 19:12

Οι κάμερες δεν ΄χουν δείξει κάτι για την κόντρα του Θοδωρόπουλου- Γκότζη, η οποία καλά κρατεί και από ότι φαίνεται θα συνεχιστεί και στο σημερινό επεισόδιο.

Τον χθεσινό καβγά σχολίασε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama, στηρίζοντας τον Ηλία. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απλά θεούλης! Ο γιος Χανταμπάκη - Πηλιάκη σταματάει στην μέση της Ερμού και τραγουδάει... «Ξημερώματα»!

Ο Θοδωρής τσαντίστηκε με τον Ηλία που βοήθησε τον Πάνο στο quiz! Ο «Μισθοφόρος» εξέφρασε ακριβώς τι πιστεύει ότι έγινε: «Το έκανε γιατί πίστευε ότι δεν θα ότι διαλέξει για φαγητό. Στην ουσία εκείνη την ώρα μπορεί να μην ήθελε να φάει Ηλίας- Ξέρω εγώ; γιατί ήξερε ότι θα διαλέξει τον Ηλία αν θα πάει στον τελικό και σου λέει...»

Με την σειρά την η Ντορέττα συμπεραίνει δυο πράγματα: «Πρώτον ότι ο Θοδωρής έχει το μυαλό του στην κάμερα και άρα στην συμπεριφορά του μπροστά στην κάμερα- γιατί είπε στον Ηλία δεν χρειάζεται ε΄δω μπροστα στην κάμερα. Ο Ηλίας ούτε που το είχε σκεφτεί το θέμα κάμερας και μάλιστα δεν ήξερε ότι γράφει κιόλας»

Δείτε αναλυτικά το απόσπασμα:

Share