Τσιμιτσέλης - Γερονικολού: Η γνωριμία με τα πεθερικά και οι φωτογραφίες ντοκουμέντο έξω από το σπίτι της μητέρας του ηθοποιού! (Βίντεο)

Τσιμιτσέλης - Γερονικολού: Η γνωριμία με τα πεθερικά και οι φωτογραφίες ντοκουμέντο έξω από το σπίτι της μητέρας του ηθοποιού! (Βίντεο)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ...

Οι δυο τους μπορεί στην αρχή να έκρυβαν αυτό τον δεσμό, όμως το Youweekly.gr έφερε στην δημοσιότητα την είδηση, όταν τους πετύχαμε μαζί σε γνωστό μπαρ της Αθήνας και σε τρυφερά τετ-α-τετ (Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ). Διαβάστε παρακάτω...

Ακόμη, σας αποκαλύψαμε πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού όχι απλά είναι ερωτευμένοι αλλά έχουν κάνει και το επόμενο βήμα στην σχέση τους, καθώς και την στάση της Βάσως Λασκαράκη σε αυτό! (Δείτε εδώ)

Σήμερα, μάλιστα, μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή προβλήθηκαν και κοινά στιγμιότυπα των ηθοποιών το βράδυ της περασμένης Κυριακής 25 Μαρτίου, στην περιοχή του Ζωγράφου, μετά το τέλος της επίσκεψής τους σε κατοικία της περιοχής.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Survivor 2: Κατεβάζει ρολά! Γιατί δεν θα προβληθεί το ριάλιτι;

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, το σπίτι αυτό ήταν της μητέρας του Γιάννη Τσιμιτσέλη, η οποία γιόρταζε εκείνη την ημέρα!

Η Κατερίνα λοιπόν γνώρισε και τα πεθερικά! Δείτε τα πλάνα και όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: