Απίστευτο! Τράκαρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με συμπαίκτη της από το Survivor! Ούρλιαζαν οι ηλικιωμένοι στο δρόμο για να την υποστηρίξουν!

Απίστευτο! Τράκαρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με συμπαίκτη της από το Survivor! Ούρλιαζαν οι ηλικιωμένοι στο δρόμο για να την υποστηρίξουν!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά τους δύο περίπου μήνες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, αποχώρησε από το παιχνίδι και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη!

Η ίδια φαίνεται να έχει προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα στην νέα της καθημερινότητα, αλλά δεν ξεχνά και όλους όσους γνώρισε στο παιχνίδι! Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια κάνει συχνά εξόδους με ορισμένους από τους συμπαίκτες της που έχουν και αυτοί αποχωρήσει, με την πιο πρόσφατη, αυτή με την Μαρία Σαμαρινού!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό - Survivor: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Κατερίνα Δαλάκα και δεν γνωρίζει κανείς! Οι πόνοι και τα ουρλιαχτά...

Οι δύο κοπέλες βγήκαν για να διασκεδάσουν, όμως ένα απρόοπτο περιστατικό τους αναστάτωσε! Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, η Κωνσταντίνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μας ενημέρωσε πως...τράκαραν μεταξύ τους!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Survivor 2: Κατεβάζει ρολά! Γιατί δεν θα προβληθεί το ριάλιτι;

Στο βίντεο ακούγεται να λέει πως η Μαρία πήγε να παρκάρει δίπλα της και την ακούμπησε στο πίσω μέρος! Οι ηλικιωμένες κυρίες που βρέθηκαν εκεί έσπευσαν να υποστηρίξουν την παρουσιάστρια ουρλιάζοντας! Δείτε τα ντοκουμέντα παρακάτω: