Master Chef: Οι πρώτες δηλώσεις του Τζώρτζη μετά την αποχώρησή του!

Αμετανόητος ακόμα και μετά την έξοδο του από το σπίτι!

Master Chef: Οι πρώτες δηλώσεις του Τζώρτζη μετά την αποχώρησή του!

Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου, βρέθηκε ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του Master Chef που αποχώρησε τελικά λίγο πριν τον τελικό!


Ο ίδιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του και τα όσα είπε αναμένεται να συζητηθούν αφού για μια ακόμη φορά έδωσε ρεσιτάλ με τις ατάκες και τα καρφιά του! Διαβάστε παρακάτω..


Ο 25χρονος μάγειρας κλήθηκε να απαντήσει, μεταξύ άλλων, στα αρνητικά σχόλια για τη συμπεριφορά του στον διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και την όλη στάση του που σχολιάστηκε μέχρι τελευταία στιγμή!

«Την επιλογή για το τι θα παίξει δεν την είχα εγώ. Εγώ τα έλεγα αλλά μπορεί να πιαστούμε σε μια ατάκα και να έχουν φύγει άλλα τόσα που έχω πει. Δεν έμπαινα μέσα και έπαιρνα το φτυάρι και έκραζα. Όταν τα έλεγα, έλεγα τα είπα. Ξελάφρωσα. Όταν βγήκα και τα είδα, έλεγα δεν έχω πει. Πιανόταν σε μια λέξη. Και λέω γιατί;

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Τι ακριβώς είχε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πήγε στο νοσοκομείο; (Βίντεο)

Αν ξαναέμπαινα θα ήμουν πιο καυστικός. Αλήθεια. Έχουν σταθεί ότι έθαβα. Βγαίνοντας από αυτά που έχω δει, έχω προσβληθεί περισσότερο. Θα ήμουν πιο ευθύς. Αυτό είναι το μόνο λάθος που έκανα. Θα ήμουν πιο ανταγωνιστικός», είπε, μεταξύ άλλων, ο Τζώρτζης!

Δείτε το σχετικό βίντεο: