Θυμάστε τον Κώστα Κακκαβά; Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο γόης των 80's!

Θυμάστε τον Κώστα Κακκαβά; Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο γόης των 80's!

Ο Κώστας Κακκαβάς προκαλούσε λιποθυμίες όταν πρωταγωνιστούσε στις ταινίες του 1980! Σήμερα, στα 83 του το κορμί του δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την τότε του εικόνα!

Πώς είναι όμως και με τι ασχολείται σήμερα ο γόης των 80's; Ο ίδιος ποτέ δεν κάπνιζε και δεν έπινε, ενώ έκανε πάντα σωστή διατροφή, ώστε να διατηρείται σε φόρμα! Διαβάστε παρακάτω...


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ο Κώστας Κακκαβάς έχει δημιουργήσει το δικό του γυμναστήριο στο σπίτι του, στην περιοχή της Φιλοθέης. Ελεύθερα βάρη, μηχανήματα εξάσκησης ποδιών, χεριών και κάθε αυτόνομης μυικής ομάδας αποτελούν για εκείνον κομμάτι της καθημερινότητάς του, καθώς το να γυμνάζεται μ’ αυτά είναι τρόπος ζωής.

Δείτε ακόμη: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η ενημέρωση για την κατασταση της υγείας της μετά το νοσοκομείο! Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας...

Στα 83 του μάλιστα σηκώνει 90 κιλά σε ελεύθερα βάρη, τρέχει πάνω από μία ώρα καθημερινά, ενώ δεν σταματάει να ασκείται σαν έφηβος! Όσοι τον βλέπουν να κάνει τζόκινγκ καθημερινά στην Φιλοθέη όπου διαμένει μάλιστα, μένουν με το στόμα ανοιχτό!


Δείτε πως είναι σήμερα: