Khloe Kardashian: Παραλίγο να γεννήσει μετά την αποκάλυψη ότι την απάτησε ο σύντροφός της

Khloe Kardashian: Παραλίγο να γεννήσει μετά την αποκάλυψη ότι την απάτησε ο σύντροφός της

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες η Khloe Kardashian, καθώς αποκαλύφθηκε πως ο σύντροφός της, Tristan Thompson, την απατούσε ενώ εκείνη κυοφορεί το μωρό τους. (Δείτε εδώ)

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την 33χρονη τηλεπερσόνα να έχει πρόωρες συσπάσεις και να κάνουν λόγο για ερχομό του πελαργού νωρίτερα από το αναμενόμενο! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, την ώρα που το βίντεο από την απιστία του μπασκετμπολίστα και οι γυμνές φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο του κόσμου, η Khloe έχει πρόωρες συσπάσεις, προκαλώντας «συναγερμό» στην μητέρα και τις αδερφές της.(Δείτε εδώ)

Η εγκυμονούσα τηλεπερσόνα, που αναμενόταν να γεννήσει στα τέλη του μήνα, δεν βρίσκεται στο σπίτι της, στο Los Angeles, αλλά στο Cleveland. Στην ίδια πόλη είναι, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του και ο 27χρονος αθλητής, ο οποίος, μέχρι στιγμής, δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο για το σκάνδαλο.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Power Of Love: Συναντιούνται οι παίκτες εκτός σπιτιού; Η αλήθεια για τις ερωτικές επαφές και το τι κάνουν όταν φεύγουν από το σπίτι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, για το Cleveland ταξίδεψε εκτάκτως η μητέρα της, Kris Jenner, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της, ενώ οι αδερφές της αναμένεται να φτάσουν αύριο, Πέμπτη. Μάλιστα, το εν λόγω γεγονός ενισχύει την φημολογία περί πρόωρου τοκετού!

peoplegreece.com