Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Το νέο επαγγελματικό τους βήμα στη Λευκάδα και η επένδυση!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Το νέο επαγγελματικό τους βήμα στη Λευκάδα και η επένδυση!

Τον τελευταίο καιρό η Ελένη Μενεγάκη έχει απορροφηθεί μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, στις τουριστικές επιχειρήσεις, τις οποίες και γνώρισε καλύτερα μέσα από τα Άχλα και τη μονάδα που διατηρεί εκεί ο Μάκης!

Η ίδια μπορεί να συνεχίζει να βρίσκεται στον χώρο της τηλεόρασης και να είναι η "βασίλισσα" της μεσημεριανής ζώνης, όμως πλέον ασχολείται ενεργά και με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι, όταν έμαθαν, πάντα μαζί με τον σύζυγό της, για μια ξενοδοχειακή μονάδα που πωλείται στη Λευκάδα, έσπευσαν αμέσως, όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, να δουν περί τίνος πρόκειται και να διερευνήσουν την πιθανότητα να γίνουν οι νέοι ιδιοκτήτες και να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στο Ιόνιο.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Γιώργος Μπαλταδώρος: Στην δημοσιότητα συνομιλίες του κινητού του! Ο διάλογος και η προδοσία των Ελλήνων πολιτικών!

Πρόκειτε για ένα μικρό ξενοδοχείο πάνω από τη θάλασσα, κάτι αντίστοιχο με τα Αχλα δηλαδή, καθώς ο στόχος του ζευγαριού είναι να το μετατρέψουν σε μια μονάδα ανάλογη με αυτή που έχουν ήδη στην Ανδρο, ένα καταφύγιο δηλαδή και ησυχαστήριο για λίγους και εκλεκτούς φίλους και πελάτες τους.

Το ζευγάρι ενθουσιάστηκε με το ειδυλλιακό μέρος του ξενοδοχείο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρίσκονται πολύ κοντά στην τελική συμφωνία!