Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Παπανώτας: H ολομέτωπη επίθεση στην Ραμόνα και η ανάρτηση φωτιά: "Έχουμε κι εμείς..."

Δεν μασάει τα λόγια του....

Δημήτρης Παπανώτας: H ολομέτωπη επίθεση στην Ραμόνα και η ανάρτηση φωτιά:
News 16.04.2018 15:51

Το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον το Σαββατοκύριακο είναι η κόντρα του Δημήτρη Παπανώτα με την Ραμόνα Βλαντή.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ραμόν στο περιοδικό You για τον δημοσιογράφο αποκαλώντας τον "άδειο τενεκέ". Διαβάστε παρακάτω...

Το θέμα όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού ο Δημήτρης Παπανώτας της απάντησε μέσα από την εκπομπή "Happy Day" χρησιμοποιώντας διάφορα διακοσμητικά επίθεση προς την νικήτρια του "My Style rocks" (Δείτε εδώ την απάντηση του). Στην συνέχεια η Ραμόνα δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του (Δείτε εδώ), και ακολούθησε ένα απίστευτο πανδαιμόνιο!

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του, έκανε μία ανάρτηση φωτιά για την Ραμόνα Βλαντή, αλλά ταυτόχρονα απάντησε και για όσους τον αποκάλεσαν "ρατσιστή"! Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

Δείτε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι γυμνές φωτογραφίες και τα ακραία μηνύματα που δέχεται από θαυμάστριες...

"Στους μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού ανόητους που τολμούν να εκτοξεύουν αντιρατσιστικές κορώνες εναντίον μου έχω να πω τα εξής:
Ήμουν αριστερός από μαθητής και εξακολουθώ να είμαι.
Ήμουν ο πρώτος παρουσιαστής στην ελληνική τηλεόραση που πήρα στην εκπομπή μου μία αλλοδαπή κοπέλα ως συμπαρουσιάστρια και μάλιστα μαύρη. Την Υβετ. 1994.
Με πρόταση δική μου και του Κώστα φραγκολια τη θέση της Ελένης Τσολακη, όταν αποχώρησε από το happy day, κατέλαβε μια ιταλιδα.
Το να είσαι από μια άλλη χώρα και το να έχεις παιδιά δε σημαίνει ότι είσαι ότι δηλώνεις. Πχ. αυθεντία στη μόδα. Ούτε ότι ΠΡΈΠΕΙ να αρέσεις σε όλους. Και σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι μπορείς να υβρίζεις και μάλιστα γραπτώς όποιον σου καπνίσει.
Ή αγαπημένη σας κυρία, απαξιώ και το όνομά της να πω, με χαρακτήρισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στο you που κυκλοφορεί, "άδειο τενεκέ "!!!! Χθες από τηλεοράσεως ισχυρίστηκε ότι δεν μπορώ καν να υπάρχω!!!! Γιατί λέει είμαστε στο 2018!!! Ήρθανε δηλαδή τα άγρια να διώξουν τα ημερα!!!

Και κάτι τελευταίο. Έχουμε κι εμείς οικογένεια και ανήλικα σε αυτήν. Δε φυτρώσαμε. Ας το εξηγήσει κάποιος στην... ειδική επί της μόδας για την οποία όλος ο χρόνος είναι μια τρελή αποκριά... Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που παραθέτω.
Ευχαριστώ"

Share