Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το καρφί του Αντώνη Κανάκη για το Πρωινό! Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στον παρουσιαστή! (Βίντεο)

Το καρφί του Αντώνη Κανάκη για το Πρωινό! Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στον παρουσιαστή! (Βίντεο)
News 17.04.2018 11:32

Μια "κόντρα" φαίνεται να έχει ξεσπάσει στον Αντ1 ανάμεσα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το Πρωινό, και την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη!

Αφορμή στάθηκε μια ατάκα στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη για τους διαγωνισμούς που γίνονται «στις εκπομπές μετά τον Γιώργο Παπαδάκη»! Διαβάστε παρακάτω...

Αυτό ερμηνεύτηκε από την ομάδα του Πρωινού ως ειρωνεία και ο Θέμης Γεωργαντάς είπε χαρακτηριστικά: "Χρήστο Κιούση επειδή είδα ότι έκανες τον διαγωνισμό των Rolling Stones, όταν έρθεις στην Αθήνα θα κάνουμε εδώ κάποια ιδιαίτερα μαθήματα. Έλα εδώ στο πλατό να σε φιλοξενήσουμε να δεις πώς ακριβώς δίνουμε τα αυτοκίνητα."

Δείτε ακόμη: Survivor: Στα "μαχαίρια" Τανιμανίδης - Λιανός! Το συμβόλαιο που έφερε την ένταση στον Σάκη!

Στην συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης συμπλήρωσε: "Σιγά μην έρθει. Εδώ ούτε το όνομα της εκπομπής δεν θέλουν να πουν. Ούτε Το Πρωινό δεν λένε με τη Φαίη Σκορδά".

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνία και η "στημένη" ήττα των Μαχητών στην ασυλία!

Από την άλλη ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: "Αν δεν το θυμούνται ας το δουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μετά τον Παπαδάκη λέει Το Πρωινό."

Αμέσως η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και είπε: "Τι λέτε, ότι δεν θέλουν να πουν το όνομα; Μη με φουντώνεις τώρα. Γελούσαν, έκαναν πλάκα… Καταλάβατε ότι ήταν λίγο υποτιμητικοί που δεν είπαν το όνομα; Δηλαδή τι, δεν μας ξέρουν τα παιδιά;" με τον Άρη Καβατζίκη να της απαντά: "Είναι η εκπομπή μετά τον Γιώργο Παπαδάκη. Είμαστε η εκπομπή μετά…"

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο: Σε μπελάδες έβαλε την Σαλταφερίδου ο Σώζων! Η παραβίαση των κανόνων, το βέτο της παραγωγής και η "απειλή" για αποχώρηση!

Στο τέλος η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε: "Για ποιο λόγο να είναι υποτιμητικοί;" Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Share