Αποκλειστικό! Η έκρηξη του Stan στο αεροδρόμιο με την κοπέλα του! Πήγαν να τον φωτογραφίσουν και...

Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Αποκλειστικό! Η έκρηξη του Stan στο αεροδρόμιο με την κοπέλα του! Πήγαν να τον φωτογραφίσουν και...

Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε τον Stan μαζί με την αγαπημένη του Δήμητρα Μίμη και συγκεκριμένα από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τέσσερις μήνες αργότερα το ζευγάρι εμφανίστηκε ξανά για να μας υπενθυμίσει πως είναι μαζί και είναι καλά, με το Youweekly.gr να τους πετυχαίνει κατά την έξοδό τους από την πύλη του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Η Γκαμπριέλα μας αποκαλύπτει πρώτη φορά πως απέκτησε την ουλή στο πιγούνι της!

Επιστρέφοντας με λίγες αποσκευές από τις διακοπές του Πάσχα, τις οποίες πέρασαν μαζί, ήταν και οι δύο φανερά ανανεωμένοι και ευδιάθετοι, μέχρι που είδαν μπροστά τους τον φωτογράφο...

Δείτε ακόμη: Η αδιανόητη ατάκα του Κατσούλη στον Βασάλο! «Είναι αηδία αυτό που κάνετε με την Ευρυδίκη...» (Βίντεο)

Ήταν φανερό πως ο Stan δεν ήθελε να φωτογραφηθεί με τη σύντροφό του γι’ αυτό και μόλις είδαν απέναντί τους τον φακό προσπάθησαν να κρατήσουν αποστάσεις. Η Δήμητρα Μίμη έμεινε λίγο πιο πίσω και ο τραγουδιστής την ώρα που περνούσε τη διάβαση και κατευθυνόταν προς το parking έβαζε μπροστά το μπουφάν του, λέγοντας έντονα πως δεν θέλει να τους φωτογραφίσουν.

Δείτε ακόμη: Σκέφτηκε να αυτοκτονήσει ο Γιάννης Χατζηγεωργιου! Η αποκάλυψη για την δύσκολη περίοδο της ζωής του που μας σόκαρε! (Βίντεο)

Μάλιστα, δεν αποκάλυψε τον προορισμό του, ωστόσο παρά τη γενικότερη άρνησή του παρέμεινε ευγενικός και αντάλλαξε ένα «γεια» με τον φωτογράφο του Youweekly.gr, δείχνοντας πως δεν έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί του, απλώς δεν θέλει κανείς να τον απαθανατίζει με την αγαπημένη του.

Οι δυο τους έφυγαν άρον άρον, ενώ η Δήμητρα συνέχισε να περπατάει πιο μακριά από τον τραγουδιστή.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 18/4, μόνο με 1.5€ / Φωτογραφίες: Γιάννης Νταρίλας