Κι όμως! Αυτό το κορμί είναι Ελληνίδας 40άρας παρουσιάστριας! Έκανε την πρώτη της βουτιά!

Μαγνήτισε τα βλέμματα!

Κι όμως! Αυτό το κορμί είναι Ελληνίδας 40άρας παρουσιάστριας! Έκανε την πρώτη της βουτιά!

Με την εμφάνισή της στην παραλία την προηγούμενη εβδομάδα, απέδειξε πως δεν μοιράζεται μόνο συμβουλές διατροφής και γυμναστικής με τους θαυμαστές της μέσα από το site της, αλλά τις εφαρμόζει πρώτη κιόλας, έχοντας χτίσει αξιοζήλευτους κοιλιακούς.

Στην πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, πέρασε τις γιορτινές ημέρες η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το Youweekly.gr βρέθηκε μαζί της 24 ώρες, ανακαλύπτοντας... όμορφα μυστικά από τις διακοπές της. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Τζένη Μπαλατσινού - Πέτρος Κωστόπουλος έκαναν Πάσχα μαζί! Οι πρώτες φωτογραφίες...(Βίντεο)

Ξεκινώντας φυσικά από τις πρωινές βουτιές της στη Σάνη της Χαλκιδικής, όπου η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» περνάει πάντα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της εξορμήσεων και παίζει beach volley μαζί με αγαπημένους φίλους.

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της! τα σχόλια των συνεργατών της για την εμφλανισή της! (Βίντεο)

Όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μπορεί να έχει πατήσει τα 40 ωστόσο, το κορμί της ¨βάζει κάτω" όλες τις 20άρες. Τα μάτια στην παραλία στράφηκαν φυσικά όλα πάνω της...

Δείτε ακόμη: "Η Ελένη ήταν δύσκολη και απαιτητική!": Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη αποκαλύπτει...

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€ / Φωτογραφίες: Papadakis Press