Φαίη Σκορδά: Το «ξέσπασμα» για τον σύντροφο που της χρέωσαν και η φημολογούμενη σχέση με τον Πετρετζίκη! Τοποθετήθηκε δημοσίως...(Βίντεο)

Για πρώτη φορά απαντάει!

Φαίη Σκορδά: Το «ξέσπασμα» για τον σύντροφο που της χρέωσαν και η φημολογούμενη σχέση με τον Πετρετζίκη! Τοποθετήθηκε δημοσίως...(Βίντεο)

Στεναχωρημένη ήταν σήμερα η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει σχέση με επιχειρηματία.

Η παρουσιάστρια, ξεκαθάρισε την θέση της, αφού όπως είπε της έχουν καταλογίσει σχέση και με τον Άκη Πρεντετζίκη- κάτι που δεν ισχύει. Διαβάστε παρακάτω....

Η Φαίη Σκορδά, που δεν συνηθίζει να απαντάει και γενικότερα κρατάει χαμηλούς τόνους, ξεκαθάρισε την αλήθεια μέσα από την εκπομπή της Πρω1νό

Δείτε ακόμη: Απίστευτο κράξιμο στο Πρω1νό για τον Αγγελόπουλο! Τα καυστικά σχόλια της Πατλάκη και η έκρηξη της Σκορδά! Παραλίγο να φύγει η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά: «Σας παρακαλώ μην μου το κάνετε αυτό από το πρωί. Γελάμε το πρωί στο γραφείο- γιατί γελάσαμε-αλλά δεν είναι αστείο. Εμένα, όταν μου τηλεφώνησε 7 η ώρα η Ελεάνα, που μου τηλεφωνεί κάθε πρωί για να πούμε τα της εκπομπής, με ρώτησε "Καλά γράφει ένα περιοδικό ότι είσαι με τον τάδε". Εκείνη την ώρα η πρώτη αντίδραση...... πραγματικά σας λέω έστειλα τις φωτογραφίες στον δικηγόρο μου.», ενώ ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Ωραίος είναι ο κ. ... που σου χρεώσανε»

Η παρουσιάστρια, πρόσθεσε: «Μπορεί μεταξύ μας να γελάμε, αλλά δεν είναι αστείο. Γράφουνε για έναν άνθρωπο , τον οποίο πραγματικά τον γνωρίζω μόνο από ρεπορτάζ που έχουμε παίξει στην εκπομπή- γιατί είχε έρθει σχέση με την Δήμητρα Ματσούκα παλιά και στην ζωή μου ποτέ μα πότε δεν έχω γνωρίσει. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο.... Ποτέ δεν έχω προκαλέσει σε αυτό το κομμάτι και δεν μου αρέσει»

Τι είπε για τον Άκη Πετρετζίκη;

«Και άλλες φορές έχω διαβάσει για τον Πετρετζίκη. Τον Άκη τον έχω δει σε ολόκληρη μου την ζωή- γιατί δεν υπάρχει αντεπιχείτρημα σε αυτό... συναντίομαστε μόνο στον αέρα. Εκτός τηλεοπτιού αέρα έχουμε συναντηθεί δυο- τρεις φορές ολόκληρες»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: