Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε ραντεβού για ψώνια! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Είναι ο άντρας της ζωής της και δεν το κρύβει!

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε ραντεβού για ψώνια! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ! Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο που βγήκαν για ψώνια και φυσικά ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί!

Η Ελένη και ο Μάκης της επισκέφθηκαν γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων! Η Ελένη ήταν ντυμένη casual chic και ο Μάκης πιο επίσημα, γεγονός που μαρτυρά ότι πιθανόν να είχε πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού νωρίτερα! Διαβάστε παρακάτω...

Ελένη και Μάκης έκατσαν αρκετή ώρα στο εμπορικό και μάλιστα ήταν αρκετά διαχυτικοί! Ο Μάκης Παντζόπουλος δεν έκανε κάποια ψώνια όπως ήταν ο αρχικός του στόχος αλλά η Ελένη όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr σήκωσε τα μαγαζιά!

Δείτε ακόμη: Ξανά σε σχέση η Κατερίνα Καινούργιου! Ποιος είναι ο νέος αγαπημένος της; (Βίντεο)

Μάλιστα κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό του Μάκη Παντζόπουλου και ο ίδιος δεν βγήκε από το μαγαζί που συνόδευε την Ελένη, σαν γνήσιος κύριος αλλά απομακρύνθηκε λίγο για να μιλήσει με ησυχία!

Η Ελένη αγόρασε ρούχα για εκείνη και τις κόρες της αφού αγαπούν πολύ την μόδα! Η ίδια άλλωστε ακολουθεί πιστά τα trends της σεζόν και φόρεσε από τις πρώτες στην Ελλάδα τα loafers του Οίκου Gucci που έχουν ξετρελάνει τις διεθνείς fashionistas!

Δείτε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Η φωτογραφία που "έκαψε" την Μπόμπα! Η αποκάλυψη του στήθους της και η...διόρθωση!