Εξιτήριο για την Ελεονώρα Μελέτη: Η εμφάνιση μετά την γέννα που εντυπωσίασε!

Πιο όμορφη από ποτέ!

Εξιτήριο για την Ελεονώρα Μελέτη: Η εμφάνιση μετά την γέννα που εντυπωσίασε!

Όπως σας γράψατε πρώτοι χτες στο Youweekly.gr, η Ελεονώρα Μελέτη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο στο οποίο έφερε στον κόσμο την κορούλα της! (Εξιτήριο για την Ελεονώρα Μελέτη! Οι πρώτες εικόνες και τα τρυφερά λόγια της παρουσιάστριας! (Βίντεο)

Η Ελεονώρα και ο Θοδωρής Μαροσούλης καλωσόρισαν την κορούλα τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Και οι δύο είναι φανερά χαρούμενοι και ευτυχισμένοι ωστόσο όπως όλοι οι νέοι γονείς, έχουν μια γλυκιά αγωνία! Διαβάστε παρακάτω....

Η Ελεονώρα ωστόσο, στην πρώτη της εμφάνιση μετά την γέννα εντυπωσίασε με την απλότητα και την γλυκεία της συμπεριφορά! Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ΙΑΣΩ, η Ελεονώρα έχει ήδη χάσει αρκετά από τα κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ δεν δίστασε να ποζάρει με φόρμες και ένα από tshirt!

Δείτε ακόμη: Απίστευτο κράξιμο στο Πρω1νό για τον Αγγελόπουλο! Τα καυστικά σχόλια της Πατλάκη και η έκρηξη της Σκορδά! Παραλίγο να φύγει η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Ο Θοδωρής πάντα στο πλευρό της ποζάρει και εκείνος με τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου και κλέβει την παράσταση! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: